Masa rotunda ”Active Citizens”

Stimata doamna/Stimate domnule,

Avem deosebita placere sa va invitam joi, 12.03.2020, la Hotel Concordia, la masa rotunda ”Active Citizens”, pe care o organizam in cadrul proiectului ”Masuri integrate pentru combaterea saraciei si a marginalizarii in Livezeni”.

Prin acest eveniment ne propunem sa continuam demersurile initiate in cadrul Retelei Vector Mures contribuind la dezvoltarea comunitatilor din Targu Mures, realizand parteneriate durabile intre organizatii in vederea dezvoltarii si finantarii de proiecte comune sustenabile si cu impact in comunitate.

Printe temele pe care dorim sa le abordam in cadrul mesei rotunde se numara identificarea de solutii la nevoile cu care se confrunta comunitatile din Judetul Mures si identificarea de proiecte si programe comune intre membrii Retelei Vector Mures pentru derularea acestor initiative, prezentarea de potentiale surse de finantare care sa sustina initiativele propuse si sa contribuie la cresterea implicarii cetatenilor in comunitate.

Avand in vedere ca dorim sa venim cu propuneri concrete de surse de finantare in intampinarea nevoilor specifice sau a initiativelor si proiectelor dvs., si nu numai, va invitam sa completati formularul de participare anexat. Astfel, in cadrul evenimentului vom putea raspunde punctual la o serie de cerinte sau intrebari si va putem sprijini in vederea pregatirii pentru accesarea de fonduri care sa va sustina activitatea.

Reteaua Vector Mures a fost infiintata in 2017, din  aceasta facand parte, pana in acest moment, DGASPC Targu Mures, Crucea Rosie Targu Mures, Asociatia Garaboncias, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Centrul Transilvaniei, Gimnaziul de Stat „George Cosbuc”, Biblioteca Judeteana Mures.

In anul 2020 ne propunem sa initiam alaturi de membrii actuali ai Retelei Vector Mures, dar si de viitorii membrii, care vor dori sa adere in urma acestui eveniment, o serie de noi proiecte care sa contribuie la dezvoltarea comunitatii, consolidarea societatii civile si cetateniei active in judet, implicarea activa a organizatiilor in protejarea drepturilor omului si tratamentului egal, cresterea capacitatii grupurilor vulnerabile si asigurarea sustenabilitatii demersurilor actuale.

In speranta ca invitatia noastra este de interes pentru organizatia dumneavoastra, va asteptam cu interes la eveniment.

Daca doriti sa va inscrieti la eveniment completati formularul:

https://forms.gle/5HuGr3NZUjrQ8ebc9

Cu deosebită conderatie,

Echipa Asociatiei pentru Inovare Socială

Data: 2020-03-12
Locatia: Hotel Concordia Targu Mures

Alte Evenimente de 811 :