Nominalizările trofeelor mzicale Bomboana pe Colivă au fost stabilite

Luni, 1 aprilie 2024, la Pub-Academiei din București, în organizarea Comitetului Muzical, va avea loc prima ediție a Galei Premiilor Muzicale în care vor fi acordate trofeele Bomboana pe Colivă pentru prestațiile mai mult sau mai puțin artistice care au avut impact negativ asupra calității muzicii românești în cursul anului 2023.

 

În urma selecției efectuată de comisia de specialitate formată din personalități de incontestabil profesionalism din domeniul muzical, precum și din presa de specialitate, Comitetul Muzical de organizare a eveimentului a centralizat următoarele NOMINALIZĂRI:

 

1-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare feminină: Misha Miller,Irina Rimes, Mira, Raluka, Corina.

2-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare masculină: Azur, Smiley, Smiley, Smiley, Tzancă Uraganu.

3-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare în duet/grup: Irina Rimes & Theo Rose, Carla Dreams, The Motans, Randi & Roxen, Vescan & Eva Timush.

4-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru textul unei melodii: Andia & Deliric (Pentru că), Delia & Conect-R (Fără te merau), Mario Fresh (Și ce dacă), Killa Fonic & Carla’s Dreams (Bambolina), Dirty Nano & Giulia (Fumez amintiri).

5-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru come-back muzical: Dani Ionescu (Mamaia), 3 Sud-Est, Dinu Maxer, Crazy Loop/Dan Bălan, Axxa.

6-Premiul ”BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru prestație live: Giulia, Azur, Irina Rimes, The Motans, Jador.

 

7-Premiul ”VEȘNICA POMENIRE” pentru un act muzical care se poate încadra în cel puțin trei categorii: Irina Rimes, Azur, Loredana, Vescan & Eva Timush, Vescan & Eva Timush.  

 

Dintre nominalizările de mai sus vor desemnați ”câștigătorii” fiecărei categorii.

Facem precizarea că, urmând exemplul galelor ”Zmeura de Aur”, dar și la solicitarea membrilor comisiei, identitatea acestora este și va rămâne secretă.

 

Sponsor al acestei ediții este Fundația Agricola.

 

Momentele muzicale ale evenimentului vor fi asigurate de elevi ai liceului de muzică ”George Enescu” din București, care vor interpreta partituri de jazz și pop:

Delia Constantin, Andrei Laza, Rares Constantin, Amalia Moise, Stefan Tarabugeac, Mihnea Calota, Stefan Stoica, Ilinca Dinu, Rares Constantin, Maria Klein,Teo Voican, Ci Qi, David.

Profesor coordonator: Dana Barzer.

 

Gala, care va avea un caracter pamfletar, va fi prezentată de actorii Cristina Albișoru și Massimiliano Nugnez (Italia), Liza Minelli (travesti).

 

Cristina Albișoru este actriță și filolog. Născută la Craiova, a urmat cursurile secției de Artele Spectacolului – Actorie, din cadrul Departamentului de Arte al Facultății de Litere al Universității din Craiova obținând în anul 2021 Diploma de Master. De asemenea, în anul 2014, a absolvit Facultatea de Limbi Străine – Filologie Italiană/ Engleză din cadrul Universității din București. După absolvirea facultății de actorie a activat timp de doi ani la Teatrul Masca din București, unde s-a specializat în tehnica statuii vivante și a teatrului gestual și de mișcare. Ulterior s-a îndreptat spre commedia dell’arte, iar în prezent o puteți vedea în spectacolele Breslei Actorilor Wanted, de Massimiliano Nugnes și Arta comediantului, în regia lui Michele Modesto Casarin.

Născut în Italia și stabilit în România, Massimiliano Nugnes, este actor, regizor și scenarist. Fascinat de teatrul gestual și de mișcare, colaborează timp îndelungat cu Teatrul Masca, preluând și implementând atenția la detaliul corporal.  Ca regizor și scenarist,  a realizat spectacole de Commedia dell’Arte în care se împletesc o abordare clasică italiană, cu specificul basmelor românești. Dintre spectacolele în care joacă se remarcă „Arta comediantului”, în regia lui Michele Modesto Casarin, un spectacol studiu care explică și exemplifică originea stilului commedia dell’arte și care s-a bucurat de un mare succes în mai multe festivaluri. În prezent, Massimiliano Nugnez poate fi văzut pe scenele mai multor teatre independente: Teatrul Nou, InDart, Logos, ascultat în audiobookuri la Voxa și dublând mai multe seriale, printre care și Prințul Dragon.

 

Nutrind speranța că demersul actual va contribui la însănătoșirea mediului artistic și muzical din România, Comitetul Muzical (Gabriel Andrieș-Producător muzical, Interpret, Dan Creimerman-Compozitor, Interpret, Ilie Stoian-Compozitor, Interpret, Jurnalist, Gina Stroian-Producător de televiziune, și Radu Gorgu-manager The Pub), în calitate de organizator al evenimentului, vă invită pe 1 aprilie 2024 la Gala Premiilor Muzicale Bomboana pe Colivă, pentru a fi martori la decernarea trofeelor acestei ediții, într-o seară de neuitat.

(Intrearea este liberă.)

 

COMITETUL MUZICAL

DATE DE CONTACT

Data: 1704326400
Locatia: The Pub Universitate

Alte Evenimente de Stoian Ilie:

Luni, 1 aprilie 2024, la Pub-Academiei din București, în organizarea Comitetului Muzical, va avea loc prima ediție a Galei Premiilor Muzicale în care vor fi acordate trofeele Bomboana pe Colivă...
Mai este doar o lună până când se vor acorda ”premiile” muzicale în cadrul Galei ”Bomboana pe Colivă”, eveniment care va avea loc în seara zilei de 1 Aprilie la...