SMART HR – Innovation and Us

Într-o epocă în care tehnologia și umanitatea se intersectează în moduri tot mai complexe, este esențial să înțelegem cum această simbioză modelează viitorul resurselor umane. Evenimentul “SMART HR – Innovation and Us” își propune să ofere răspunsuri și soluții practice pentru profesioniștii din domeniul HR. Acest eveniment de vârf va avea loc la World Trade Center București și online, pe data de 22 noiembrie 2023.

Din dorința de a explora provocările și oportunitățile ce apar în confruntarea dintre tehnologie și capitalul uman, evenimentul “SMART HR” vine ca o platformă de cunoaștere și inovație. Acesta este spațiul unde tehnologia se întâlnește cu inima și sufletul organizației – oamenii săi.

Evenimentul adună la un loc lideri, experți și vizionari din industrie, care vor oferi o perspectivă inovatoare asupra managementului talentelor, implicării angajaților și culturii organizaționale. Fiecare participant va avea oportunitatea de a descoperi ultimele tehnologii HR, abordări revoluționare și cele mai bune practici pentru a cultiva talentele de top. Pe lângă aceasta, oportunitățile de networking oferă terenul propice pentru a genera colaborări durabile și parteneriate de succes.

Gabriela Roșca, în articolul „Tehnologie și Umanitate: Evoluția Resurselor Umane în Era Digitală”,, subliniază dualitatea esențială dintre om și mașină. Companiile pot adopta cele mai avansate tehnologii, dar succesul adevărat se realizează atunci când acestea sunt utilizate pentru a susține și dezvolta potențialul uman. Diversitatea, incluziunea, wellbeing-ul, formarea continuă și adaptabilitatea sunt doar câteva dintre soluțiile și direcțiile de evoluție identificate de Gabriela pentru HR în era digitală.

Evenimentul “SMART HR” este nu doar o ocazie de învățare, ci și un apel la acțiune, chiar și prin cuvintele atemporale ale lui Steve Jobs: „Inovația face distincția între un lider și un executant”. Alăturați-vă comunității de lideri și inovatori din HR și deveniți parte din transformarea viitorului resurselor umane.

Încheiem cu un apel deschis către toți cei interesați de viitorul domeniului resurselor umane: “Nu ratați această oportunitate!” Înregistrați-vă acum și fiți parte din această călătorie inovatoare. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să descoperim împreună un tărâm de posibilități infinite în resursele umane.

Pentru înregistrări și detalii suplimentare, mergeți AICI: https://www.smart-hr.ro/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Data: 1700611200
Locatia: World Trade Center București și online

Alte Evenimente de Gabriela Rosca:

Într-o epocă în care tehnologia și umanitatea se intersectează în moduri tot mai complexe, este esențial să înțelegem cum această simbioză modelează viitorul resurselor umane. Evenimentul “SMART HR – Innovation...