Spectacol inedit organizat de Asociatia Toti pentru bine in Moara Vlasiei

Asociația „Toți pentru bine” în parteneriat cu Paradisul 7 Stele srl, locație pentru evenimente și spațiu de joacă pentru copii, organizează Sâmbătă, 30.07.2022, începând cu ora 12:00 primul spectacol pentru copii susținut de Asociația „Toți pentru bine” în Moara Vlăsiei.

Copiii se vor bucura de un bubble show inedit, o demonstrație distractivă de baloane de săpun uriașe din partea unui artist cu o experiență de peste 10 ani și cu o serie de spectacole precum Bubble Adventure, Bubble Symphony și Garden Bubble Party.

Cel din urmă este și tema evenimentului care va avea loc la Paradisul 7 Stele, în Moara Vlăsiei, iar participanții vor primi diferite ustensile interesante și o soluție specială cu ajutorul cărora vor face propriile baloane gigantice de săpun. Sunt așteptați copiii cu vârste între 4 și 10 ani, iar cei mai mici, de până în 48 de luni, precum și adulții au intrare gratuită. Micuții se vor bucura și de: tobogane, trambulină, mini traseu din cauciucuri și o sesiune foto amuzantă cu accesorii trăsnite.

Pentru Asociația „Toți pentru bine” și Paradisul 7 Stele este prima colaborare din acest an. Iar pentru copiii din Moara Vlăsiei este primul spectacol Bubble Show organizat în această comună.

Biletele s-au pus în vânzare și se pot cumpăra, în avans, până în data de 25.07.2022. Detalii, bilete și alte informații sunt disponibile pe site-ul Asociației „Toți pentru bine” și pagina de Facebook: Asociația „Toți pentru bine”.

Asociația „Toți pentru bine”

Andreea Anghel

Fondator, Președinte

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Data: 1659139200
Locatia: Paradisul 7 Stele

Alte Evenimente de Anghel Andreea:

Asociația „Toți pentru bine” organizează în Moara Vlăsiei un eveniment GRATUIT pentru copii cu ocazia Zilei Copilului 2023. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Paradisul 7 Stele, locație de evenimente...
Asociația „Toți pentru bine” în parteneriat cu Paradisul 7 Stele srl, locație pentru evenimente și spațiu de joacă pentru copii, organizează Sâmbătă, 30.07.2022, începând cu ora 12:00 primul spectacol pentru...