Targ de vara la gradina

Sa ne bucuram de vara cu shopping urban si alternativ la gradina!

Intre 29-30 iulie hai la gradina pe Calea Plevnei nr. 122 în locația Healthy bytes la cel mai cool targ al verii! Te asteapta o mulțime de surprize! Am pregatit pentru tine haine de designer, bijuterii, accesorii, decoratiuni pentru casa, produse de îngrijire corporala.

Savureaza o prajitura fara zahar la umbra copacilor si lasa-i pe cei mici sa exploreze gradina unde vor gasi iepurasi dragalasi.

De asemenea cei mici pot participa la atelierele de creatie unde vor picta gentute, figurine de ipsos, tablouri 3d cu pietre de rau, animalute de mucava, papusele pix sau creion, vor asambla animale de carton, vor crea dream catcher. Ateliere sunt dedicate copiilor intre 2-12 ani. Atelierele sunt contra cost.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Data: 1690588800
Locatia: Calea Plevnei 122, Healthy Bytes

Alte Evenimente de Ana Kovalciuc:

Sa ne bucuram de vara cu shopping urban si alternativ la gradina! Intre 29-30 iulie hai la gradina pe Calea Plevnei nr. 122 în locația Healthy bytes la cel mai...
Septembrie este luna dedicata familiei si timpului de calitate petrecut cu cei dragi. In week-end-ul 11-12 septembrie te asteptam la Family Fest cu mic cu mare, la Maison 13, intr-o...