Domeniu: Alege un judet

Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții.
Crime Scene Press vă propune o lectură perfectă pentru începutul noului an: romanul proaspăt ieșit de sub tipar Sfârșitul Anului Nou, scris de Martin Österdahl, directorul executiv al îndrăgitului concurs Eurovision.
Peste 250 de femei din localitățile Măgureni și Cornu de Jos, județul Prahova, Ghermănești și Dobrești din județul Ilfov, dar și din Colonești județul Olt au beneficiat de sesiuni gratuite de informare despre prevenția și depistarea cancerului de sân.
WAVE semnează campania de lansare a celui mai nou serviciu de ridesharing disponibil în București, Blue, parte a grupului Autonom.
An de an, în drumul către o versiune mai bună a noastră, cărțile devin ghiduri prețioase, deschizând uși către dezvoltarea noastră atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.
Producătorii de crăciunițe din România sunt sprijiniți de UE pentru a stimula vânzările
Pe 24 noiembrie 2023 vă invităm la hub-ul ArCUB Gabroveni să participați alături de noi la lansarea volumului „Roșia Montană Azi”. 18:00 - 21:30 | ARCUB - Sala Coloanelor, Strada Lipscani 84 – 90
Ai primit invitatia, ti-ai luat liber de la serviciu si deja astepti cu nerabdare nunta la care ai fost invitat in aceasta vara, dar a aparut o singura problema, nu stii cu ce sa te imbraci.
Cu o experiență de peste 14 ani în industrie, Art Granit s-a impus ca o companie de top în domeniul selectarii și prelucrării pietrei naturale și a pietrei pentru construcții inginerești.  
Cand vine vorba de a te imbraca pentru o nunta, fie ca esti mire sau invitat, este important sa gasesti un echilibru intre elegant si confortabil, fara a exagera sau a te indeparta de stilul personal.