Domeniu: Comunicate de presa Arad

Compania Marbeto a obtinut control si vizibilitate completa asupra afacerii, folosind sisteme software moderne de tip ERP si BI, de la Senior Software.
Peste 150 de elevi au învățat mici secrete gastronomice folosind doar ingrediente vegetale. Aceștia au învățat cum să pregătească mâncăruri iubite de ei, folosind doar ingrediente sănătoase și cu un impact redus asupra mediului înconjurător.
De câte ori ai simțit dureri dentare și ai spus: Lasă, că o să-mi treacă? 
Milos Home Decor deschide primul magazin fizic de vopseluri profesionale pentru mobilier, produse decorative și pensule în Arad!
Mauriziaro Meat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de carne de vita si porc din Romania, a investit in softuri de automatizare de la Senior Software.
La distanță, dar împreună în mediul online, prin grupuri de sprijin și prin resurse personalizate pentru a păstra atitudinea pozitivă față de viață.
Rolele de distributie au un rulment care are o durata de viata limitata - de aceea se recomanda la schimbarea kitului de distributie sa fie schimbati si rulmen
În ultimii ani, tehnologia a pus stăpânire pe fiecare domeniu de activitate. Aceesta e și motivul pentru care magazinele online de piese auto sunt într-o contin
Fabrica de blănuri A&A Vesa a prezentat, în anul 2017, ultima colecție a mărcii, colecția de haine și accesorii din blană 2017-2018.
SC Lexim Expert Management SRL cu sediul in Deva isi propune sa sustina si sa promoveze turismul romanesc atat la nivel local cat si la nivel national.