Domeniu: Comunicate de presa Bacau

A început campania de donații prin SMS demarată de Asociația No Limit Pets pentru finalizarea adăpostului de animale Sanctuary Ringo Land, proiect ce va permite salvarea continuă a câinilor abandonați pe străzi sau în adăposturile publice.
Joi, 8 februarie, Happy Cinema Bacău invită publicul la o proiecție specială Complotul Bonelor, în prezența echipei, cu startul proiecției de la ora 19:30.
Industria HoReCa este într-o continuă dezvoltare și trasformare, ceea ce se vede și în preferințeleromânilor pentru anumite tipuri de mâncare din restaurantele de la noi.
Noul concept se numește IOLA Kineto Fitness și este dedicat, în principal, pacienților cu vârste între 45 și 60 de ani.
Clinica de recuperare medicală IOLA Center, una dintre cele mai performante din țară în domeniu, continuă dezvoltarea portofoliului de servicii wellness lansat în luna martie cu NuEra® Tight.
IOLA Center, una dintre cele mai performante clinici de recuperare medicală din țară, include în portofoliul wellness procedurile HIFU destinate rejuvenării și remodelării faciale și corporale.
Părinții din întreaga țară își pot înscrie copiii și adolescenții la cursurile Școlii de Vară, în cadrul primei ediții desfășurate în premieră integral online.
Calculeaza online cat te costa treptele din granit, marmura sau travertin pentru proiectul tau accesand www.calculator-marmura-vinca.ro !
Am ajuns și în județul Bacău. Campania de informare și conștientizare derulată de S.C. GE-COST 2001 S.R.L. cu privire la drepturile cetățeanului în materie de n
SFS Group este alegerea perfecta in ceea ce priveste serviciul de igiena industriala alimentara. Cu totii stim ca igiena are un rol deosebit de important