Domeniu: Comunicate de presa Brasov

„La Traviata” este inspirată din romanul „Dama cu Camelii” de Alexandre Dumas fiul și este recunoscută drept cea mai populară operă a tuturor timpurilor.
Piesa „Amadeus”, de Peter Schaffer, s-a jucat, pe 10 februarie, în premieră la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov. Spectacolul de teatru muzical, foarte bine primit pe orice scenă, a oferit o experiență complexă și captivantă, în care publicul a fost imers
„Amadeus”, de Peter Schaffer, se joacă în premieră la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov pe 10 februarie. Spectacolul de teatru muzical, foarte bine primit pe orice scenă, ne poartă înapoi, în saloanele Vienei de secol XVIII, pentru a-l descoperi pe Mozart
MATCA Transylvanian Sanctuary, un proiect exclusivist de turism și ospitalitate, și-a deschis porțile, pentru a oferi o experiență unică de cazare și relaxare în mijlocul naturii neîmblânzite a Parcului Natural Bucegi.
În cadrul proiectului s-au elaborat planuri de management, fundamentate științific, pentru 4 Arii naturale protejate din județul Brașov și 1 Arie naturală protejată din județele Bihor și Arad.
Sărbătorile de iarnă la munte aduc cu ele o aură de farmec și bucurie, completată de peisaje spectaculoase, sporturi de iarnă și tradiții.
Nu lăsați pe ultima sută de metri adaptarea la noile cerințe legislative
Primul festival, dedicat caselor mici din Europa Central și de Est se prelungește și în acest weekend, după ce a înregistrat peste 9000 de vizitatori în weekendul precedent.   Tiny...
În minivacanța de 1 iunie și Rusalii, lasă în urmă stresul urban și bucură-te de un weekend în mijlocul naturii alături de cei dragi!