Domeniu: Comunicate de presa Brasov

BITSoftware, Bronze Partner la Conferința Magazinul Progresiv. Cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei de retail & FMCG va avea loc în perioada 22-24 Martie 2023 la Hotel Internațional din Sinaia.
[ebook] Utilizați transformarea digitală ca avantaj competitiv în business
Investiți în Digitalizare cu ajutorul fondurilor europene! Granturi între 50 și 500 de mii de euro pentru companiile de construcții prin măsura 4.1.1. BIS – „Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcții
Optimizarea consumului de substanțe pentru tratament în agricultură
Prin componenta C9 din PNRR, Uniunea Europeană pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România fonduri de 500 mil EUR ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității prin transformare digitală și tehnologică.
Conferința Great People Inside – “Evolving HR” s-a încheiat. Evenimentul aflat la cea a XVII-a ediție este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania și a reunit peste 300 de participanți.
BITSoftware lansează SocrateDeclarații pentru generarea raportării SAF-T
Urmărirea proiectelor de construcții pe faze și subfaze cu SocrateERP
Experți de renume internațional în domeniul HR, prezenți la Conferința Great People Inside Evolving HR, 25-26 mai 2022, Hotel Qosmo, Brașov România
Cum vă dați seama dacă aveți nevoie de o soluție CRM și când este momentul să faceți o astfel de achiziție?