Domeniu: Comunicate de presa Brasov

Primul festival, dedicat caselor mici din Europa Central și de Est se prelungește și în acest weekend, după ce a înregistrat peste 9000 de vizitatori în weekendul precedent.   Tiny...
În minivacanța de 1 iunie și Rusalii, lasă în urmă stresul urban și bucură-te de un weekend în mijlocul naturii alături de cei dragi!
Majoritatea tratamentelor medicale tradiționale cauzează multe probleme pentru pacienți, precum: efecte secundare deranjante, dependență sau pierderea rezultatelor de îndată ce terapia se încheie.
BITSoftware, Bronze Partner la Conferința Magazinul Progresiv. Cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei de retail & FMCG va avea loc în perioada 22-24 Martie 2023 la Hotel Internațional din Sinaia.
[ebook] Utilizați transformarea digitală ca avantaj competitiv în business
Investiți în Digitalizare cu ajutorul fondurilor europene! Granturi între 50 și 500 de mii de euro pentru companiile de construcții prin măsura 4.1.1. BIS – „Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcții
Optimizarea consumului de substanțe pentru tratament în agricultură
Prin componenta C9 din PNRR, Uniunea Europeană pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România fonduri de 500 mil EUR ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității prin transformare digitală și tehnologică.
Conferința Great People Inside – “Evolving HR” s-a încheiat. Evenimentul aflat la cea a XVII-a ediție este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania și a reunit peste 300 de participanți.
BITSoftware lansează SocrateDeclarații pentru generarea raportării SAF-T