Domeniu: Comunicate de presa Bucuresti

Luna august aduce maximul curentului de meteori Perseide. A vedea zeci de stele cazatoare in doar cateva ore este o experienta deosebita, de care te poti bucura in fiecare an.
Mamele prioritizează familia sau job-ul și sunt mai loiale brandurilor, în timp ce tații sunt mai preocupați de sport, însă ambii caută calitate în brandurile pe care le folosesc - sunt doar câteva dintre insight-urile relevate de studiul realizat de Cognition
Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu. Depinde de personalitatea și stilul fiecăruia, așa e?
Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, prezintă amestecul „Bucuria verii”, un musli crocant cu arome dulci și acrișoare.
În această următoare extindere a spațiului „TOMMY PLAY”, un nou magazin inspirat de cultura de stradă din Bronx își deschide porțile pentru comunitatea Roblox.
Producatorul de branzeturi, Mirdatod Prod, a dezvoltat afacerea si a avut o evolutie impresionanta de cand foloseste ERP si BI de la Senior Software. In ultimii 4 ani, compania a redus semnificativ timpii de lucru si costurile si a obtinut acces in timp real l
Brandul Rowenta si designerul KARL LAGERFELD au placerea de a anunta lansarea in Romania a unei game in editie limitata de produse premium de ingrijire si coafare a parului.
La începutul lunii Iulie 2022, Tremend a dat startul unuia dintre cele mai mari și complexe programe de internship în domeniul IT din România. Compania de dezvoltare și consultanță software a primit 150 de studenți din toată țara, contribuind astfel în mod act
Achizitionarea produselor pentru micut este unul complex si care necesita informare in prealabil.