Domeniu: Comunicate de presa Bucuresti

Pe 1 Aprilie va avea loc prima Gală în care se vor decerna ”premii” pentru cele mai proaste cântece și interpretări din muzica pop-dance din România, din anul 2023.
Pentru realizarea pieselor care fac parte din EP, artista a colaborat cu grupul vocal din Republica Moldova „Țărăncuța Durlești”.
Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii este celebrată în toate colțurile țării, în fiecare an pe data de 24 februarie.
Sedona ALM, distribuitor de aparatura fiscala, a inlocuit vechile aplicatii neintegrate cu solutia ERP de la Senior Software. Compania a eliminat astfel situatii precum lipsa accesului in timp real la date de interes si implicarea unui numar mare de resurse.
Calvin Klein îl anunță pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans în cel mai recent capitol al campaniei Primăvară 2024.
Animalele de companie se numără printre cei mai buni prieteni ai oamenilor și deși vor rămâne pentru totdeauna cei mai dragi membri ai familiei, trebuie să recunoaștem că unul dintre motivele mirosurilor neplăcute în casă se datorează acestora.
Autismul, parintii si terapia: “Am lucrat ABA cu copilul 1 an sau 2 ani” sau “lucram ABA de 4 sau 5 ani”. Am auzit asta de zeci daca nu de sute de ori in ultimele cateva luni. Urmatoarea intrebare care mi-a venit pe buze a fost: Minunat!
Competentele terapeutului ABA e un articol pornit din intrebarea unui parinte si din discutiile cu cativa analisti in ultimele zile.