Domeniu: Comunicate de presa Bucuresti

Editura CUANTIC în colaborare cu redacția Lumea Credinței a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui.
La Campionatului Mondial FMBB 2023 România s-au înscris în total 110 echipe, din 48 de  țări, între care 3 echipe din România.
Pe data de 21 martie 2023, in prima zi a noului an astrologic s-a lansat Astro-Agenda, ghidul oricarui iubitor de astrologie si nu numai, al carei scop este sa fie un sprijin real in viata de zi cu zi, atat din punct de vedere emotional, cat si practic.
Companie infiintata in 1978, BIBS este un brand danez premium cu produse pentru nou-nascuti si copii dar si pentru parinti.
Inca de la nastere, sugarii au un instinct natural de a suge care este considerat primul reflex de hranire.
Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale pentru a obține aroma perfectă pentru masa de Paste.
În sfârșitul de săptămână din 1-2 aprilie 2023, va avea loc la nivel mondial un eveniment special cu tema „De ce putem privi cu încredere viitorul”. Marți, 4 aprilie 2023, va avea loc Comemorarea morții lui Isus, sau Cina Domnului.
Academia Online Primul Milion prezintă Netflixul Banilor, singura platformă de streaming din România dedicată educației financiare, cu lecții ilustrate și cursuri practice pe înțelesul tuturor.
Pe data de 21 martie 2023, în prima zi a noului an astrologic s-a lansat Astro-Agenda, ghidul oricărui iubitor de astrologie și nu numai, al cărei scop este să fie un sprijin real în viața de zi cu zi, atât din punct de vedere emoțional, cât și practic.