Domeniu: Comunicate de presa Bucuresti

Muzicologul  Cleopatra David a fost numită Ambasador Global al conferinței internaționale World Music Conference, ce are loc în fiecare an în West  Midlands, Marea Britanie, fiind organizată de British Carnatic Choir sub umbrela mai multor universități, cum su
ANVELOPELE SPECIAL CONCEPUTE DERIVATE DIN MOTORSPORT ALESE ÎMPREUNĂ CU P ZERO CA ECHIPAMENT ORIGINAL PENTRU NOUL AUDI
Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat lansarea soluției sale inteligente de gestionare a deșeurilor, care susține obiectivele orașelor și ale municipalităților de conservare a resurselor și protejarea mediului.
CENTRUL MEDICAL EMERALD a fost recent acreditat de către Societatea Europeană de Cardiologie, prin Asociația Europeană de Imagistică Cardiovasculară (ESC-EACVI) și este, astfel, primul și singurul laborator de rezonanță magnetică cardiovasculară din Sud-Estul
drivEco.ro nu este numai despre mașini electrice sau hibride, ci și despre orice mijloc de transport ecologic și despre industriile conexe.
Heineken® devine partenerul oficial al festivalului SAGA din București.
Unul dintre cele trei proiecte finanțate din Fondul Social European la nivelul regiunii București-Ilfov își deschide porțile către un VIITOR mai bun pentru tinerii NEETs – o resursă imensă pentru dezvoltarea sustenabilă a România.
16 personalități cu notorietate în domeniul inovației vor susține discursuri despre premisele viitorului și importanța digitalizării și a tehnologiei în evoluția societății românești.
Primul eveniment TEDxInovatorilorStreet, organizat de Clusterul inovației și inventicii în tehnologie - Inventikus, va avea loc pe 16 septembrie 2021 la MATER - Biblioteca de Materiale din cadrul NOD Makerspace (Splaiul Unirii nr. 160).