Domeniu: Comunicate de presa Dolj

Aluminiul este un material modern, durabil, ușor de asamblat și care oferă un cost zero pentru întreținere.
Bucătăria chinezească zărită prin lentila bucătăriei CHOPSTIX, un loc unde poţi rezona împreună cu toţi iubitorii de Asiatic, începe o nouă poveste de data aceasta în Craiova, pe Calea București 80, la Electroputere Parc.
LauraMED este o echipă de medici stomatologi specialiști și generaliști coordonată de Dr. Laura-Alina SĂFTOIU, medic stomatolog cu competențe în Implantologie Orală, Master în "Restaurări protetice cu sprijin implantar" și medic rezident Parodontologie.
Anca Turlacu, organizeaza in Craiova X-Mas Lash Marathon, evenimentul caritabil aflat la cea de-a doua editie, dedicat doamnelor cu probleme financiare.
În perioada 24-30 noiembrie 2019 CSEI „Sf. Vasile” Craiova este gazda primei activități de invațare și formare din cadrul proiectului 1MVF.
Nascut din pasiune pentru excelentasi gandit ca un parteneriat pentru sanatate, Medizone este un magazin medical online in spatele caruia activeaza, de mai bine de treisprezece ani, profesionisti desavarsiti, care...
SC MAISON BOUTIQUE SRL organizeaza procedura competitiva in vederea achizitionarii de manipulator telescopic – COD CPV 34144710-8
Daca vrei sa lucrezi intr-un mediu prietenos, sa ai un program flexibil si sa castigi foarte bine, atunci te asteptam la noul studio de videochat din Craiova.