Domeniu: Comunicate de presa Iasi

Proiect de educatie pentru sanatate care isi propune cultivarea de comportamente sanatoase in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata
De Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane (18 octombrie) funcţionarii Centrului Transfrontalier Anti Modern Traffic (AMT), înfiinţat în cadrul Asociaţiei EuroDEMOS, au marcat 14 ani de la înfiinţarea acestui birou.
Asociatia EuroDEMOS din Romania este partener in proiectul Empowering Rural Youth Organizations, proiect care este aproape final. Proiectul urmărește creșterea capacității organizatiilor de tineret pentru a organiza activități calitative în comunitățile lor.
Pe 20 septembrie, magazinul Tommy Hilfiger și-a redeschis porțile în Palas Mall Iași cu un nou design impresionant și modern care, cu siguranță, a atras toate privirile.
Festivitatea Cambridge English este cel mai important eveniment al anului pentru Twinkle Star, cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România.
Proiectul Asociației EuroDEMOS - Lideri pentru Europa, aflat la a VIII-a ediție, are ca scop susținerea dialogului civic și creșterea conștientizării privind importanța implicării active în comunitatea locală, proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Iași.
Diseminarea proiectului „Valuing the Youth Workers Expertise to Develop Social Entrepreneurship” include campania online “Tânărul săptămânii”, campanie care promovează tineri care au reușit să facă schimbări sociale vizibile în comunitățile lor.
Festivalul Kasta Morrely Fashion Week prin Teatru de Modă este un demers cultural unic în prezent pentru că se adresează într-o formă atractivă și ușor de înțeles atât publicului larg, cât și specialiștilor și comercianților de produse vestimentare.