Domeniu: Comunicate de presa Iasi

Festivitatea Cambridge English este cel mai important eveniment al anului pentru Twinkle Star, cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România.
Proiectul Asociației EuroDEMOS - Lideri pentru Europa, aflat la a VIII-a ediție, are ca scop susținerea dialogului civic și creșterea conștientizării privind importanța implicării active în comunitatea locală, proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Iași.
Diseminarea proiectului „Valuing the Youth Workers Expertise to Develop Social Entrepreneurship” include campania online “Tânărul săptămânii”, campanie care promovează tineri care au reușit să facă schimbări sociale vizibile în comunitățile lor.
Festivalul Kasta Morrely Fashion Week prin Teatru de Modă este un demers cultural unic în prezent pentru că se adresează într-o formă atractivă și ușor de înțeles atât publicului larg, cât și specialiștilor și comercianților de produse vestimentare.
Articole tehnice din cauciuc. 0744768117-Cristi www.forceplast.ro
Asociația EuroDEMOS implementează proiectul „România în NATO – perspective strategice pentru securitatea comunității” în perioada mai – decembrie 2022, proiect co-sponsorizat de NATO Public Diplomacy Division.
Kasta Morrely a organizat conferința internațională de diseminare a rezultatelor proiectului „Sustenabilitatea Modei în lumina reflectoarelor, noi trenduri de Învățare Interculturală”, la sediul Biroului Parlamentului European în România.
Kasta Morrely Fashion Week spring/summer2022, din cadrul Festivalul Industriilor Creative®, ediția a XI-a cu public, desfășurat la Centrul de Evenimente Agora din Iași, a inclus Târgul „Moda pentru mâine” și o serie de evenimente dedicate industriilor creative
Kasta Morrely Fashion Week, eveniment cultural de modă din cadrul Festivalului Industriilor Creative®, ediția a XI-a cu public, s-a desfășurat la Centrul de Evenimente Agora din Iași în perioada 29 aprilie – 1 mai 2022.