Domeniu: Comunicate de presa Iasi

Asociația EuroDEMOS implementează proiectul „România în NATO – perspective strategice pentru securitatea comunității” în perioada mai – decembrie 2022, proiect co-sponsorizat de NATO Public Diplomacy Division.
Kasta Morrely a organizat conferința internațională de diseminare a rezultatelor proiectului „Sustenabilitatea Modei în lumina reflectoarelor, noi trenduri de Învățare Interculturală”, la sediul Biroului Parlamentului European în România.
Kasta Morrely Fashion Week spring/summer2022, din cadrul Festivalul Industriilor Creative®, ediția a XI-a cu public, desfășurat la Centrul de Evenimente Agora din Iași, a inclus Târgul „Moda pentru mâine” și o serie de evenimente dedicate industriilor creative
Kasta Morrely Fashion Week, eveniment cultural de modă din cadrul Festivalului Industriilor Creative®, ediția a XI-a cu public, s-a desfășurat la Centrul de Evenimente Agora din Iași în perioada 29 aprilie – 1 mai 2022.
Asociația Clubul Sportiv “Kasta Morrely Star” Iași a organizat evenimentul public “Sportul pentru toți, vector în dezvoltarea abilităților personale”, sâmbătă, 28 mai 2022, în Parcul Expoziției, Copou.
Kasta Morrely Fashion Week aduce un concept inovator care îmbină sustenabilitatea modei și interculturalitatea, fiind integrat în proiectul cultural „Sustenabilitatea Modei în lumina reflectoarelor, noi trenduri de Învățare Interculturală”.
Anunț finalizare proiect finantat prin Masura 2 “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru S.C. ACP TRANSPORT GRUP S.R.L
Anunt finalizare implementare masura 2 SC CARUL CU BURGERI SRL
Grant pentru Capital de Lucru acordat S.C. MITEL DANIEL CONSTRUCT S.R.L
Anunt incepere implementare masura 2 SC MITEL DANIEL CONSTRUCT SRL