Domeniu: Comunicate de presa Ilfov

De ce găzduirea web rapidă este crucială pentru viteza de încărcare a site-ului
Dezvoltarea unor produse noi sau îmbunătățite prin utilizarea iradierii cu radiații gamma, integrarea iradierilor tehnologice și optimizarea proceselor de fabricație, în scopul creșterii competitivității economice
Găzduire partajată vs. VPS hosting vs. servere dedicate
Tehnologia este prezenta la tot pasul, este parte integranta a muncii noastre, in activitatile de relaxare, in calatorii, dar mai ales in activitatea de invatare.
Elevii Școlii Quantum au ocupat locurile I, II și III în România la World Maths Day 2023, cea mai mare competiție online de matematică din lume, organizată de Mathletics.
Asociaţia Pe Scurt, cu ajutorul Start ONG, program lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, începe o doua ediţie a proiectului “Învinge Cancerul”, un proiect ce are ca scop detectarea leziunilor mamare în stadiile incipiente.
Luna Septembrie a acestui an marchează pentru Parohia Moara Săracă și Asociația "Toți pentru bine" începutul colaborării în ceea ce privește campania "Ajutor pentru elevi"
”EXPERIMENTEAZĂ STAREA DE BINE PRIN VIBRAȚII SENZORIALE!”
Proiect cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritara 6- Educatie si competente Apelul pentru proi
Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SELF INF SERV SRL