Domeniu: Comunicate de presa Suceava

Dezbatere privind măsurile necesare pentru asigurarea unei educații incluzive pentru copiii din cătunul Țimpoceni, în cadrul proiectului „Împreună pentru o școală incluzivă”
Centrul Regional de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale a distribuit în cadrul proiectului ”Împreună pentru o școală incluzivă”, în data de 16 aprilie 2024, kit-uri de igienă pentru familiile aflate în situații de dificultate din cătunul Țâmpoceni
Liceul Tehnologic Special Bivolărie anunță începerea implementării proiectului intitulat „Tehnologia – o altă modalitate de comunicare” și având codul F-PNRR-SmartLabs-2023-2007.
Centrul Regional de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale a distribuit în cadrul proiectului „Împreună pentru o școală incluzivă”, în luna februarie 2024, kit-uri cu îmbrăcăminte pentru copiii din cătunul Țâmpoceni, comuna Păltinoasa, județ Suceava.
RE-ACT- Reflections on Local Resilience and Reactions to COVID-19 impact on Youth/ Impactul pandemiei COVID-19 asupra tineretului. Analiza eficienței măsurilor adoptate și a capacității de răspuns, cod 101053745
25 de copii din mediul rural, din județul Suceava, proveniți din familii monoparentale sau cu dificultăți financiare au simțit magia Crăciunului datorită voluntarilor Asociației Destine și Valori care au împărțit cadouri în mai multe localități.
Conferința SEPAL, marcând o etapă importantă în sprijinirea tinerilor NEET din Europa, a avut loc cu succes la Parlamentul European din Bruxelles pe data de 6 noiembrie 2023, fiind organizată de Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina.
Asociația Institutul pentru Parteneriat Bucovina lansează Campania de informare ”Prietenia ta, le face bine! Fii alături de ei!”, în data de 07.08. 2023, ora 12:00, la sediul Centrului Multifuncțional de Zi HOPE`S al Asociației Schitul Laura Lavrentie Rădăuți
EduFortress 2023 – Childhood Festival – Generația Tehnoworld a beneficiat de parteneriatul cu Muzeul Național al Bucovinei.
ROUA Info Hub găzduiește prima expoziție a unor artiști ucraineni, din această locație