Domeniu: Comunicate de presa Suceava

Joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 13:00, Centrul de Dezvoltare Socială și Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina au organizat o întâlnire în cadrul proiectului FACT , ”Transfer de bune practici inovative în formarea profesională continuă. ”
CADO a lansat raportul privind Segregarea în educație în România și Metodologia de Monitorizare
Ziua Mondială a Sănătății, marcată anual la data de 7 aprilie, este sărbătorită în 2022 sub sloganul “Planeta noastră – sănătatea noastră”, lansat de către Organizația Mondială a Sănătății.
Asociația Destine și Valori desfășoară proiectul „Joc, Joacă, Învățare prin Digitalizare” în perioada 1.08 – 31.10.2021, prin care își propune să desfășoare o serie de activități educaționale în localitatea Cajvana.
Asociația Institutul Bucovina a organizat marți, 9 Martie 2021, cea de-a doua ediție a Webinarului „Let’s NEET Together”, găzduită în cadrul Proiectului SEPAL.
Asociația Institutul Bucovina a organizat pe 2 Martie, o întâlnire de lucru în cadrul Proiectului “SEPAL – Dezvoltarea unei platforme de angajare prin ucenicie
Anual, la 20 Februarie, asociațiile din domeniul social, organizațiile non – guvernamentale sărbătoresc Ziua Mondială a Justiţiei Sociale.
Institutul Bucovina găzduiește expoziția “Foto – Jazz”, în memoria artistului suceavan Victor T. Rusu
Patru membri ai Institutului Bucovina au reprezentat România la prima întâlnire internațională din cadrul proiectului Erasmus+ M-Learn.
Voluntarii Institutului Bucovina, implicați activ în campania de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava