Domeniu: Comunicate de presa Suceava

Asociația Institutul Bucovina a organizat marți, 9 Martie 2021, cea de-a doua ediție a Webinarului „Let’s NEET Together”, găzduită în cadrul Proiectului SEPAL.
Asociația Institutul Bucovina a organizat pe 2 Martie, o întâlnire de lucru în cadrul Proiectului “SEPAL – Dezvoltarea unei platforme de angajare prin ucenicie
Anual, la 20 Februarie, asociațiile din domeniul social, organizațiile non – guvernamentale sărbătoresc Ziua Mondială a Justiţiei Sociale.
Institutul Bucovina găzduiește expoziția “Foto – Jazz”, în memoria artistului suceavan Victor T. Rusu
Patru membri ai Institutului Bucovina au reprezentat România la prima întâlnire internațională din cadrul proiectului Erasmus+ M-Learn.
Voluntarii Institutului Bucovina, implicați activ în campania de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava
Institutul Bucovina și Mihai Pânzaru-Pim, colaborare de peste un deceniu în numele incluziunii sociale prin artă
Asistenţi sociali și asistenți medicali comunitari din Suceava și Botoșani implicaţi în sprijinirea persoanelor vulnerabile de la nivelul celor 2 judeţe.
Sute de cadouri și obiecte de îmbrăcăminte/încălțăminte au ajuns în comunitățile sărace din județul Suceava, cu sprijinul voluntarilor Institutului Bucovina
ACDC România a lansat anul acesta proiectul “Edu Green”, o inițiativă de încurajare și sprijinire a 30 de copii din mediile defavorizate din județul Suceava.