Domeniu: Comunicate de presa Timis

Liceul Tehnologic Ioan Slavici din Timișoara, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului "SMART SLAVICI LAB", cod proiect F-PNRR-SmartLabs-2023-2814.
Ultimul weekend al lunii aprilie aduce pe Domeniul Regal de la Săvârșin a doua ediție a festivalului Suflet de România.
Liceul Tehnologic Ioan Slavici din Timișoara, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului "SMART SLAVICI LAB", cod proiect F-PNRR-SmartLabs-2023-2814.
Pediatria homeopatică este o ramură a medicinei care utilizează remedii naturale și se bazează pe principiul că organismul are capacitatea inerentă de a se vindeca singur.
Înrădăcinată în principii vechi de secole, homeopatia este o abordare alternativă de vindecare la medicina tradițională modernă și utilizează substanțe naturale pentru a stimula mecanismele de vindecare ale organismului.
Pe 18 noiembrie va avea loc la Galleria 28 din Timișoara vernisajul expoziției „HAND(S)”, o expoziție tematică dedicată lui Doru Covrig (1942-2022), artist de origine română care a trăit și a lucrat în Franța.
În universul cafelei, cafeaua de specialitate este mult mai mult decât o simplă băutură pe care o savurăm dimineața, este o artă, o știință și o pasiune.
Asociația „Răsăritul de Argint” anunță finalizarea proiectului „Ritm de viață”, posibil prin finanțarea primită prin programul Start ONG, finanțat de Kaufland România și implementat de Asociația ActForTomorrow.
Programarea Neuro-Lingvistică este un domeniu de studiu unic pentru că ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicăm mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală.