Domeniu: Comunicate de presa Timis

Programarea Neuro-Lingvistică este un domeniu de studiu unic pentru că ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicăm mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală.
Suntem încântați să anunțăm finalizarea cu succes a proiectului „Sunt fericit atunci când...”, organizat de Asociația Răsăritul de Argint la Grădinița cu P.P. Giroc, din cadrul liceului David Voniga, județul Timiș,
Programul Forever Fit a ajutat 181 de persoane cu vârsta cuprinsă între 55 și 74 de ani să își însușească rutina mișcării în viața zilnică.
Sâmbătă, 8 Octombrie, Iulius Town din Timișoara a devenit locul de întâlnire al iubitorilor de preparate ce îmbină gusturi, arome, culori și texturi specifice Asiei.
Programul online Forever Fit al asociației Răsăritul de Argint a atins cifra de 500 participanți seniori cu vârste între 55 și 78 de ani, din 63 de localități naționale.
Senior Software, furnizor si dezvoltator de solutii software pentru managementul integrat al afacerilor, va deschide o filiala in Timisoara si va crea peste 20 de locuri de munca noi. Echipa va raspunde nevoilor de digitalizare ale firmelor din vestul Romaniei
În zilele călduroase tot mai mulți iubitori de cafea optează pentru varianta rece.
Managerii RPW Logistics au eficientizat operatiunile din depozit, gestionand rapid si simplu fluxul de ambalaje cu ajutorul solutiei WMS de la Senior Software.
Pe 26 octombrie, Bozankaya Otomotiv a câștigat premiul ERCI (European Railway Clusters Initiative) la categoria „Best Large Enterprise” pentru inovația bateriei tramvaiului proiectat pentru Primăria Municipiului Timișoara