Domeniu: Comunicate de presa Timis

Programul Forever Fit a ajutat 181 de persoane cu vârsta cuprinsă între 55 și 74 de ani să își însușească rutina mișcării în viața zilnică.
Sâmbătă, 8 Octombrie, Iulius Town din Timișoara a devenit locul de întâlnire al iubitorilor de preparate ce îmbină gusturi, arome, culori și texturi specifice Asiei.
Programul online Forever Fit al asociației Răsăritul de Argint a atins cifra de 500 participanți seniori cu vârste între 55 și 78 de ani, din 63 de localități naționale.
Senior Software, furnizor si dezvoltator de solutii software pentru managementul integrat al afacerilor, va deschide o filiala in Timisoara si va crea peste 20 de locuri de munca noi. Echipa va raspunde nevoilor de digitalizare ale firmelor din vestul Romaniei
În zilele călduroase tot mai mulți iubitori de cafea optează pentru varianta rece.
Managerii RPW Logistics au eficientizat operatiunile din depozit, gestionand rapid si simplu fluxul de ambalaje cu ajutorul solutiei WMS de la Senior Software.
Pe 26 octombrie, Bozankaya Otomotiv a câștigat premiul ERCI (European Railway Clusters Initiative) la categoria „Best Large Enterprise” pentru inovația bateriei tramvaiului proiectat pentru Primăria Municipiului Timișoara
Proiectul Go Yoga 55+ al asociației Răsăritul de Argint a ajutat 320 de persoane cu vârsta cuprinsă între 55 și 76 de ani să devină mai activi și să își însușească un stil de viață sănătos, îmbunătățind calitatea vieții acestora și crescând speranța de viață.
200 de seniori s-au înscris în programul de yoga GO YOGA 55+, program complet de 6 luni oferit gratuit de Asociația Răsăritul de Argint.
Tramvaiul Bozankaya este un pionier în industria mijloacelor de transport în comun, având o capacitate mare de transport al pasagerilor, consum redus de energie, zero emisii, un design modern și o autonomie mare a bateriei, de până la 70 de kilometri.