Nu mai vinde „portocale”, prezintă „viitorul”

Este amuzant cum încă în ziua de astăzi mare parte din oameni preferă să devină sclavii unui angajator doar pentru a avea un contract de muncă, pe motivul că vezi doamne angajatorul îi plătește contribuțiile sociale pentru pensie și asigurări de sănătate, fără să conștientizeze că trendul actual este de a-și crea fiecare pensii private și asigurări de sănătate. Oricum statul în scurt timp nu va mai fi capabil să susțină aceste servicii ținând cont de numărul tot mai mic de persoane care activează în piața muncii, raportat la numărul de persoane asistate social. Nu degeaba noua lege a sănătății prevede transformarea spitalelor în societăți comerciale.

În vânzări este incredibil cum adevărați profesioniști acceptă să vândă ”portocale” din ușă în ușă, pe niște comisioane de nimic, doar pe simplul motiv că este angajat cu contract de muncă.

O preconcepție total eronată există asupra activităților de vânzări directe, de tip MLM (Multi Level Marketing). E drept că nu toate afacerile bazate pe acest tip de marketing oferă o recompensă atractivă sau impun niște targeturi greu de realizat pentru a beneficia de venituri. De aceea e bine să fie studiat de la început planul de marketing cât mai bine. E important a se observa dacă sunt de viitor produsele respective, dacă sunt utile, dacă există sau se poate crea cerere pentru respectivele produse și bineînțeles a se analiza cât de ușor este sa te dezvolți într-un astfel de sistem. Ideea este că orice afacere care adoptă sistemul de dezvoltare de tip MLM are șanse de reușită incomparabil mai mari raportat la o afacere tradițională. O afacere MLM este gândită la un nivel mare, global, pe când o afacere tradițională este proiectată la o scară mult mai mică, de nivel local, național și abia dupa mult timp și costuri imense poate să ajungă la nivel internațional.

Poate ai avut ocazia să participi la prezentări ale unor afaceri de tip MLM. Eu am participat chiar la mai multe pentru a putea face o comparație, sa cunosc mai bine domeniul. De fiecare dată eram uimit de atmosfera creată în cadrul acestor prezentări. Unii ajunși ca și mine pe acolo afirmau că toți  păreau a fi membri ai unei secte religioase. Ei bine, nu e așa. Ei au ajuns să cunoască pe proprie piele cum e să faci parte din respectiva companie. Au gustat avantajele pe care le oferă sistemul Multi Level Marketing. Entuziasmul și optimismul erau de-a dreptul contagioase. Și să mă plătească cineva nu aș fi putut să simulez astfel de trăiri doar de dragul de a impresiona pe cei nou veniți la respectivele prezentări, prin urmare sunt convins că și cei de acolo nu simulau acele trăiri pline de entuziasm și mulțumire. Ce nu ar da administratorul unei afaceri de tip tradițional ca angajații pe care îi are să manifeste atâta dăruire și entuziasm precum cei dintr-o afacere de tip Multi Level Marketing.

În general apreciez sistemul de marketing al fiecărei afaceri de tip MLM, dar de fiecare dată m-am poticnit la produsele pe care le oferă. Recunosc că toate au utilitatea lor, dar ceea ce e esențial pentru mine este să mă și reprezinte. Eu fiind pasionat de tehnologie, design și webdesign îmi era greu să mă identific de exemplu cu produse de sănătate, de uz casnic. Mi se pare ciudat să povestesc cunoscuților mei despre vitamine, detergenți sau cosmetice. Poate ziceți, bine nu îți place să vorbești despre respectivele produse, dar ce te împiedică să vorbești despre oportunitatea de afacere și sistemul de recompensare? Da, așa este, oportunitatea de a dezvolta o afacere interesează pe toată lumea, dar pentru că nu mă regăseam în esența afacerii (produsele oferite) era ca și cum mințeam oamenii, să le vorbesc despre o afacere cu produse în care eu nu credeam sau nu mă reprezintă.

Într-un final, pot să spun că am găsit afacerea care mi se potrivește ca o mănușă. Aceasta este Talk Fusion. Produsele oferite au la bază video comunicarea, trendul lumii moderne. Acestea sunt produse sau servicii, cum vrem să le spunem, care fac viața de zi cu zi mai atractivă și interactivă. Pot fi utilizate atât în scop personal pentru a fi mai aproape de cei dragi, fie în scop business. E important că aceste servicii de comunicare video vin în sprijinul oricărei afaceri, fie ea de tip tradițional, fie de tip MLM. E o activitate plăcută, elegantă, poate fi desfășurată de oriunde și care nu îți dă bătăi de cap cu ambalaje, firme de curierat, termeni de livrare etc. Ce este de remarcat, pentru a începe propriul business alături de Talk Fusion, nu e nevoie de o listă interminabilă cu cunoștințe. E suficient să oferi produsele la minim două persoane și atunci poți spune că ești cu adevărat parte din companie. Din acel moment vei obține venituri garantate și încă instant pe cardul trimis de Talk Fusion. Îmi place că această companie se adaptează trendurilor, îmbunătățirile tehnologice sunt implementate automat fără costuri suplimentare pentru utilizatori. Această adaptabilitate la tot ce este nou îmi dă convingerea că alături de această companie vom face istorie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Sunt multe companii pe care le cunosti si fac zeci si sute de mii de euro datorita strategiilor de marketing pe care le aplica. Ce faci insa cand tu esti...
Ideile de afaceri pe timp de criză sunt oportunități excelente prin care încercăm să ne ducem traiul cu decență, prin care încercăm să renunțăm la locurile de muncă actuale, prin...
Cativa pasi pe care afacerile mici trebuie sa ii respecte pentru a putea deveni rapid un brand de succes.
În acest articol vreau să aduc mai multe idei privind modul în care orice business se poate folosi de videoclipuri ca și de o pârghie în
Astăzi, marketingul video oferă mari beneficii companiilor, afacerilor și organizațiilor care doresc să furnizeze informații sau să stabiliească legături profesionale

Nu te mai poti loga?

In urma schimbarii platformei eComunicate.ro, conturile vechi de utilizatori nu mai sunt valabile. Va rugam creati un cont nou pentru a putea adauga comunicate de presa sau evenimente. Multumim pentru intelegere!

Stai in legatura cu noi!