Domeniu: Comunicate de presa Afaceri / Comert Online

Flexibil a imbunatatit intreaga activitate de productie cu solutiile integrate APS si MES de la Senior Software. Producatorul de sisteme anti-vibratie a crescut profitabilitatea afacerii, operatiunile din fabrica fiind planificate din cateva clickuri.
Smart Fintech lansează SmartPay, prima soluție alternativă de plăți prin Open Banking autorizată de BNR din România. Fintech-ul își propune pentru 2021 să proceseze un volum de câteva mii de tranzacții de plată lunar prin noua soluție SmartPay.
ALSO este deja unul dintre distribuitorii de top pentru HP Inc. în multe țări din Europa. Pe baza succesului în afaceri în comun și a relațiilor excelente dintre cele două companii, HP a extins contractul existent si pentru ALSO România!
Incepand din iunie, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, ofera transportul pentru piesele de mobilier pana in locuinta clientului prin Curier Bonami.
Asociația GO-AHEAD anunță lansarea proiectului cu titlul ”Grant capital de lucru GO-AHEAD”
Management uşor şi rapid al serviciilor de mentenanţă cu SocrateCRM și SocrateService
Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania a optimizat activitatea si a crescut vanzarile cu ajutorul sistemelor ERP si B2B de la Senior Software.
Liderul global al pieței de lifestyle de lux, grupul Quintessentially anunță cu bucurie extinderea în Europa Centrală și de Est.
Brandul GRID a deschis al 12-lea magazin în Palas Mall Iași.