Domeniu: Comunicate de presa Afaceri / Comert Online

Optical Investment Group (OIG), proprietarul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, cel mai mare jucător de pe piața de optică medicală din România anunță modificări în structura de top management.
Animax, cea mai mare rețea de pet shops de pe piața românească, parte a grupului Pet Network International, anunță deschiderea a două magazine noi, unul în București, în timp ce cu al doilea tatonează piața din municipiul Turda.
Masibo Sport, producator si distribuitor de echipamente si accesorii profesionale, unic reprezentant al echipamentelor adidas pentru arte martiale & box in Romania, a obtinut vizibilitate si control asupra operatiunilor de business cu ERP de la Senior Software
Masibo Sport, producator si distribuitor de echipamente si accesorii profesionale, a obtinut vizibilitate si control asupra operatiunilor de business cu sistemul ERP de la Senior Software.
Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)* a lansat luni, 12 septembrie, la Constanța, proiectul „Digital UP - Dezvoltarea Antreprenorială pentru IMM-uri”, care a reunit antreprenori români, factori de decizie din administrația centrală.
Pangram, producatorul pastelor Monte Banato, si-a optimizat intreaga afacere cu suita de sisteme integrate pentru managementul afacerii, de la Senior Software. Astfel, compania a solutionat multiple provocari, cu care se confrunta si alte afaceri din Romania.
Librex.ro aniversează 12 ani de la lansare printr-o campanie specială pentru tot iubitorii de carte și nu numai!
Cipcos Mar, companie din domeniul materialelor de constructii, a eficientizat o gama variata de activitati atat din zona de productie si distributie, cat si din zona financiar-contabila, cu sistemele integrate ERP si BI de la Senior Software.
În această următoare extindere a spațiului „TOMMY PLAY”, un nou magazin inspirat de cultura de stradă din Bronx își deschide porțile pentru comunitatea Roblox.
Achizitionarea produselor pentru micut este unul complex si care necesita informare in prealabil.