Domeniu: Comunicate de presa Afaceri / Comert Online

Retailerul GRID își consolidează poziția de cel mai mare retailer de articole sport și streetwear cu capital 100% românesc prin deschiderea celui de-al 20-lea magazin din rețea, marcând totodată al treilea punct de vânzare din capitală.
Sezonul cald ne aduce o serie de evenimente importante, de la nunti, botezuri cununii sau petreceri in aer liber pe terase frumos amenajate si de aceea este indicat sa ne pregatim din timp pentru a arata bine cu orice ocazie.
Maxi Pet, jucător de top pe piața pet care românească, transformă luna aprilie într-una a cadourilor pentru animalele de companie.
În contextul împlinirii a 15 ani de creștere pe segmentele de vânzări coșuri cadou gourmet și băuturi online, GourmetGIFT România a dat startul unei noi etape de dezvoltare, cu planuri...
Echipa Jocolino.ro anunță cu entuziasm lansarea magazinului online, o destinație unde jucăriile din lemn și materiale naturale încurajează explorarea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, departe de oferta masivă de jucării din plastic.
Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, își extinde portofoliul și lansează Caraiman, o bere cu un gust echilibrat, care invită consumatorii la o pauză binemeritată.
Într-o lume în continuă evoluție, unde comunicarea și cunoașterea limbilor străine devin imperative, EUCOM, liderul sectorului lingvistic corporate din România, își consolidează poziția prin implementarea tehnologiei avansate în domeniul educațional. Angajamen
Light Candel Art a eficientizat fluxurile de lucru din companie cu ajutorul sistemelor integrate de la Senior Software. Distribuitorul de lumanari din Ilfov are acces usor si in timp real la orice informatie de business, gestioneaza optim stocurile si procesea