Domeniu: Comunicate de presa Afaceri / Comert Online

Zilele Biz, maratonul care de 22 de ani dă tonul tendințelor în mediul de business, a concentrat pe durata unei săptămâni, între 20 -24 noiembrie, peste 90 de speakeri de...
În această săptămână, Angeline Cake Boutique dă startul trendului New York Cookie și în România cu o familie absolut delicioasă de mega-fursecuri!
Trandafirii au fost întotdeauna considerați simboluri ai frumuseții și iubirii, iar în Spania, aceste flori au o istorie bogată și o semnificație specială.
Să găsești cadoul perfect pentru un bărbat poate fi o sarcină dificilă, mai ales când iți dorești să fie un cadou deosebit pentru sărbătorile de Crăciun.
În dată de 13 decembrie, ora 18:30, în cadrul elegantului Hotel Marmorosch (Sala de bal Vienna), Camera de Comerţ Română Britanică (BRCC) este încântată să vă invite la unul dintre...
In week-end-ul 27-29 octombrie 2023, la Hotel Double Tree by Hilton din Oradea, a avut loc Conferinta Nationala Magister 2023, eveniment asteptat in fiecare toamna de furnizorii de servicii pentru retail din Romania.
În sezonul rece, stilul smart casual reprezintă o alegere ideală pentru bărbații care doresc să arate bine și să se simtă confortabil în același timp.
Conferința Magister 2023 la Oradea dezvăluie inovațiile în retail și noile funcționalități ale SmartCash RMS. Un eveniment esențial pentru profesioniștii din domeniu, cu discuții despre tendințele actuale și viitoare în comerț.
În universul cafelei, cafeaua de specialitate este mult mai mult decât o simplă băutură pe care o savurăm dimineața, este o artă, o știință și o pasiune.