Domeniu: Comunicate de presa Agricultura

Tarfin, liderul regional din domeniul finanțărilor în agricultură (agri-fintech) anunță intrarea pe piața din România.
BITSoftware vă invită la Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România.
Singurul asigurator agricol specializat din România, Agra Asigurări, a anunțat   lansarea celei mai moderne polițe de asigurare dedicate fermierilor care vor să își protejeze munca împotriva secetei.
Agricultura și utilajele folosite în prezent pentru cultivarea terenului și strângerea recoltelor sunt din ce în ce mai avansate și mai performante.
Agra Asigurări, singurul asigurator dedicat exclusiv sectorului agricol din România, anunță recrutarea a 50 evaluatori de daune agricole, din rândul  fermierilor, legumicultorilor, inginerilor agronomi și absolvenților de studii agricole.
Creșteți randamentul fermei cu FieldBook AgriApps, soluția inovatoare pentru agricultură
Sartorom, prima companie de echipamente de laborator fondată după 1989, cu capital integral românesc, aniversează anul acesta 30 de ani de activitate în România.
SocrateERP și FieldBook AgriApps sunt soluții specializate, complete și integrate, care acoperă toate procesele pentru producătorii de struguri și vin.
Trandafiri au fost întotdeauna printre preferații mei. Deși îi văd în toate grădinile nu am ezitat să iau câțiva și pentru grădina mea.
Agra Asigurări își extinde oferta de portofoliu cu un nou produs specializat pentru asigurarea culturilor de sfeclă de zahăr.