Domeniu: Comunicate de presa Arta, Cultura, Religie

O națiune este cucerită, iar membrii unei familii sunt despărțiți. Își va păstra Daniel credința?
În perioada 23 – 30 iulie are loc la Muzeul de Artă din Cluj Napoca în cadrul TIFF, expoziția multimedia Mirrors of Brâncuși, care te invită să faci parte din universul celui supranumit “inventatorul sculpturii moderne”.
În perioada 19 – 22 iulie are loc la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, holul Facultății de Inginerie, expoziția multimedia Mirrors of Brâncuși.
"Întotdeauna este o binecuvântare să cânt pentru oameni. Românii au tradiții bogate, cu multe concerte, public numeros și muzicieni extraordinari." Wynton Marsalis
„Este o onoare pentru mine să fiu aici și să aflu mai multe despre cultura României. E o binecuvântare să putem cânta din nou, după pandemie. Îți lipsește fântâna doar atunci când seacă”, a declarat Wynton Marsalis
Vă invităm cu căldură să urmăriți congresul de trei zile al Martorilor lui Iehova. Din cauza pandemiei de COVID-19, congresul de anul acesta va fi prezentat online, pe jw.org. Sesiunile vor fi postate treptat în lunile iulie și august.
Wynton Marsalis și ”Jazz at Lincoln Center Orchestra” vor veni pentru prima dată în România, la cea de-a XXI-a ediție a Întâlnirilor JTI - o ediție specială, într-un turneu muzical.
Joi, 29 aprilie 2021, de Ziua Internațională a Dansului, vă invităm să luați parte la Conferința online - L'Om Gigi: Linii_Trasee_Semne_Sensuri
Cartea 3în1 se lansează în curând în mediul on-line, iar dacă situația o va permite și în cadrul unui eveniment de prezentare.
“Este o premieră! Beneficiind de calitatea deosebită a pianului de concert și de eleganța și acustică minunată a sălii de concerte de la Tinerimea Română".