Domeniu: Comunicate de presa Arta, Cultura, Religie

„Este un moment cu adevărat special pentru parcursul simbolic de 25 de ani al acestor Întâlniri, care au adus în România daruri de neuitat.”
„Un spectacol excepțional, emoționant, fluid, cum rar ne e dat să vedem! A fost extraordinar, cum sunt toate evenimentele marca Întâlnirile JTI”, a spus Cristina Uruc, manager al Festivalului George Enescu, despre spectacolul „Alice”, prezentat de B. Dance.
Editura Publisol adaugă în portofoliul său o apariție editorială remarcabilă, „Față în față cu America”, de A. Adjubei, N. Gribaciov, L. Ilicev.
Clubul de carte Burcash by Editura ap! este locul unde pasiunea pentru lectură se întâlnește cu discuțiile captivante și surprizele neașteptate.
Scriitoarea şi jurnalista Ioana Bruşten și-a lansat volumul "Trezirea bufniţei", o poveste "de care ai nevoie pentru a ieşi din agitaţia cotidianului".
Iașul, capitala istorică a României în perioada 8 -9 Mai 2024 a găzduit a două evenimente de o importanță culturală deosebită: vernisajul expoziției „Maria a României, Regină şi Artistă” și evenimentul de lansare a filmului documentar ,,Coroana României”.
Compania B. Dance vine în premieră în România, la cea de-a XXV-a ediție a Întâlnirilor JTI, cu spectacolul „Alice”, pe 20 și 21 iunie, ora 19:30, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București.
Magdalena și Bogdan Pelmuș, unul dintre cele mai importante cupluri de artiști din București, expun „Corp Comun” la Arsmonitor.
ROȘII & BUSUIOC la etajul 5: Totul pentru o grădină de legume reușită pe balcon, autorul oferă un adevărat manual pentru cei care doresc să îi urmeze exemplul.
Anul filmelor de artă de la Muzeul Național de Artă al României a debutat cu proiecția Tițian.