Domeniu: Comunicate de presa Arta, Cultura, Religie

„Sperăm să bucurăm publicul din nou, ca de obicei, dar de data aceasta cu un altfel de spectacol. Întâlnirile de anul acesta sunt speciale pentru că, pe lângă dans contemporan, ne întâlnim și cu rock-ul.
Congresul regional al Martorilor lui Iehova din 2022: „Urmăriți pacea!”
Kasta Morrely a organizat conferința internațională de diseminare a rezultatelor proiectului „Sustenabilitatea Modei în lumina reflectoarelor, noi trenduri de Învățare Interculturală”, la sediul Biroului Parlamentului European în România.
Kasta Morrely Fashion Week spring/summer2022, din cadrul Festivalul Industriilor Creative®, ediția a XI-a cu public, desfășurat la Centrul de Evenimente Agora din Iași, a inclus Târgul „Moda pentru mâine” și o serie de evenimente dedicate industriilor creative
În cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, care are loc între 1 și 5 iunie la Romexpo, Editura Publisol anunță reduceri de până la 44% la toate titlurile editurii.
Kasta Morrely Fashion Week, eveniment cultural de modă din cadrul Festivalului Industriilor Creative®, ediția a XI-a cu public, s-a desfășurat la Centrul de Evenimente Agora din Iași în perioada 29 aprilie – 1 mai 2022.
Editura Librex anunță apariția unui historical romance plin de pasiune, “Nestemata pierdută” scris de Raluca Butnariu, autoare ce a reușit să zugrăvească, în cele 14 romane publicate, universuri de care zeci de mii de cititori s-au îndrăgostit.
O expoziție în continuă transformare, cu lucrări din colecția galeriei, pe toată durata verii.
Stelian Tănase pune pe masă informaţiile necesare, dar nu le intepretează. Politologul redevine istoric. Această modestie este un lux pe care nu și-l pot permite decât cei care azi se află înăuntrul datelor istorice… Ioan Buduca