Domeniu: Comunicate de presa Arta, Cultura, Religie

În luna septembrie, editura CUANTIC aduce în atenția cititorilor primul proiect din ambițiosul său plan editorial - cartea Valorile și evoluția conștiinței, de Adriana S. James.
Martorii lui Iehova din România și de pe întregul pământ organizează în luna septembrie campania: Bucurie și pace într-o lume învrăjbită.
Aterballetto/ Fondazione Nazionale della Danza, cea mai importantă companie italiană de dans, vine pentru prima dată în România, la cea de-a XXIII-a ediție a Întâlnirilor JTI.
NORDIC FILM FESTIVAL își dă din nou întâlnire cu iubitorii cinematografiei nordice, invitându-vă la cea de-a treia sa ediție, ce va avea loc în perioada 22-25 septembrie 2022 în București, la Cinema Elvire Popesco din Bd. Dacia, Nr. 77.
Centrul CEVA va reactiva comunitatea prin cel mai mare eveniment organizat de tinerii din Târgu Neamț - festivalul „REACTIV. ceva laborator de experiențe performative pentru adolescenți”. Intrarea va fi liberă și sunt așteptați spectatori de toate vârstele.
În Anul Centenarului Încoronării, editura Librex continuă seria cărților Reginei Maria cu „Țara pe care o iubesc”, un roman sfâșietor, dar totodată plin de frumusețe și emoție.
În perioada 7-10 iulie are loc la București Festivalul de film Cinefemina. Acest eveniment se dorește a fi o recunoaștere a excelenței artistice a femeilor din industria cinematografică europeană
„Sperăm să bucurăm publicul din nou, ca de obicei, dar de data aceasta cu un altfel de spectacol. Întâlnirile de anul acesta sunt speciale pentru că, pe lângă dans contemporan, ne întâlnim și cu rock-ul.
Congresul regional al Martorilor lui Iehova din 2022: „Urmăriți pacea!”
Kasta Morrely a organizat conferința internațională de diseminare a rezultatelor proiectului „Sustenabilitatea Modei în lumina reflectoarelor, noi trenduri de Învățare Interculturală”, la sediul Biroului Parlamentului European în România.