Domeniu: Comunicate de presa Arta, Cultura, Religie

Anul filmelor de artă de la Muzeul Național de Artă al României a debutat cu proiecția Tițian.
Editura Tritonic vă propune lecturi esențiale din colecția „Comunicare Media”, cărți care plonjează în universul comunicării, utile atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru cei care aspiră să activeze în zona de comunicare.
Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare și evoluție, investiția în propria dezvoltare și în învățarea continuă devine din ce în ce mai importantă, atât pentru succesul antreprenorilor, cât și al angajaților.
Comemorarea mortii lui Isus va avea loc duminica, 24 martie 2024. Toti sunt invitati sa asiste. Mai multe detalii pe jw.org.
În lumea literaturii, suspansul și intrigile psihologice au captivat publicul dintotdeauna, oferind cititorilor o experiență captivantă și adesea tulburătoare.
Românii se dovedesc a fi din ce în ce mai interesați de autorii români contemporani, care surprind constant cu doze puternice de literatură de specialitate și nu numai.
Editura Tritonic și Muzeul Național al Literaturii Române invită publicul la prezentarea volumului Voci digitale în pandemie de Corina Ozon, miercuri, 13 martie 2024, de la ora 18:00.
Poate că trăim într-o lume digitală, însă interesul românilor pentru cărțile tipărite continuă să se mențină la înălțime. Mai ales când pe rafturile anticariatului Târgul Cărții, cititorii pot alege din...
Cartea ERA INIMII: Cum să găsim curajul de a fi fericiți, de Luca Mazzucchelli, recent apărută în limba română la Editura ap!, este cu siguranță lectura vedetă din luna iubirii!