Domeniu: Comunicate de presa Arta, Cultura, Religie

Editura Librex lansează cartea „Gândește și vei fi bogat“, un bestseller internațional, un ghid al succesului, scris de Napoleon Hill.
Data de 27 ianuarie a fiecărui an marchează Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Puțini însă cunosc că alături de evrei, în lagărele de concentrare naziste au zăcut și au fost executați mii de Martori ai lui Iehova.
Editura Publisol aduce în atenția publicului iubitor de istorie și nu numai, noua ediție integrală a Însemnărilor zilnice (1904-1951) ale regelui Carol al II-lea, un prețios izvor istoric privind viața celui mai controversat reprezentant al monarhiei române.
Cronicari Digitali susține arta și încurajează experiențele directe la Art Safari 2023
Nu toată lumea este talentată în ale artei, unii pot avea diverse înclinații către alte domenii. Dar chiar și așa, toată lumea este liberă să încerce să cânte sau să...
ARTPRINT Publishing oferă iubitorilor de print din România și în luna decembrie, cele mai noi ediții ale revistelor cu tradiție cum ai fi : BBC Good Food, Best Of BBC Good Food – Masa de Crăciun, BBC TopGear, Femeia, Casa și Grădina, Practic în Bucătărie, etc.
Opera Naţională Bucureşti, în parteneriat cu Delegaţia permanentă a României pe lângă UNESCO, prezintă miercuri, 23 noiembrie, ora 19:00, la Sala Mare a UNESCO din Paris, „Povestea Iei”, un spectacol multimedia complex și original.
S-a lansat prima Biblie completă tradusă în limbajul semnelor brazilian! Traducerea a fost realizată de Martori ai lui Iehova care au lucrat benevol și poate fi accesată gratuit de toate persoanele cu deficiențe de auz.
Centrul Național de Artă “Tinerimea Română” invită publicul pe 17 noiembrie de la ora 18.00 la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din București la spectacolul aniversar 75 de ani al ansamblului Cununa Carpaţilor.
Cei 50 de ani de activitate neîntreruptă a Corului de Cameră „Preludiu” au fost sărbătoriți sâmbătă, 29 octombrie 2022, pe scena mare a Ateneului Român, printr-un regal muzical care a traversat toate epocile de creație.