Domeniu: Comunicate de presa Auto, Moto, Velo

Suntem Euromil Pretserv si suntem incantati sa anuntam inaugurarea unei noi statii de incarcare Electrica, amplasata strategic pe strada Padurea Ileana nr. 1.
Ediția din acest an a concursului MECANICUL ANULUI și-a desemnat câștigătorii. Marele trofeu rămâne la Cluj-Napoca, locul unde a avut loc și finala națională aseară, pe 18 noiembrie.
Bătălie strânsă între cei mai iscusiți reparatori auto din România: încep înscrierile la concursul național Mecanicul Anului!
Peste 44 000 de împătimiți ai volanului și pasionați de tehnologie auto au asistat în weekend-ul 10-11 iunie, la ATBS, la un spectacol total, unde piloți și atleți de excepție au dat tot ce-au avut mai bun din ei în materie de viteză, precizie și forță.
Au mai rămas mai putin de două săptămâni până ce Romexpo va gazdui Auto Total Business Show (ATBS). e 10 și 11 iunie, pasiunea pentru mașini prinde viață la cel mai așteptat eveniment automotive al verii!
Auto Total Business Show (ATBS) încinge asfaltul de la Romexpo în acest weekend.
Autoklass își propune ca, în 2024, jumătate dintre vânzările de automobile Mercedes-Benz să fie reprezentate de vehicule electrice și plug-in hybrid.
Piteșteanul Ion Adrian Sandu a fost declarat Mecanicul Anului 2022 la competiția cu același nume, cel mai popular concurs din sectorul reparațiilor auto din România! Evenimentul a avut loc vineri, la Nord Events Center by Globalworth din București.
NOUA DIMENSIUNE CINTURATO CN36 VA APĂREA ÎN CURÂND, PREZENTATĂ ÎN AVANPREMIERĂ LA PADOVA SHOW 2022
Spotawheel continuă să inoveze piața auto second-hand din România și oferă de acum leasing operațional atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice