Domeniu: Comunicate de presa Auto, Moto, Velo

Peste 44 000 de împătimiți ai volanului și pasionați de tehnologie auto au asistat în weekend-ul 10-11 iunie, la ATBS, la un spectacol total, unde piloți și atleți de excepție au dat tot ce-au avut mai bun din ei în materie de viteză, precizie și forță.
Au mai rămas mai putin de două săptămâni până ce Romexpo va gazdui Auto Total Business Show (ATBS). e 10 și 11 iunie, pasiunea pentru mașini prinde viață la cel mai așteptat eveniment automotive al verii!
Auto Total Business Show (ATBS) încinge asfaltul de la Romexpo în acest weekend.
Autoklass își propune ca, în 2024, jumătate dintre vânzările de automobile Mercedes-Benz să fie reprezentate de vehicule electrice și plug-in hybrid.
Piteșteanul Ion Adrian Sandu a fost declarat Mecanicul Anului 2022 la competiția cu același nume, cel mai popular concurs din sectorul reparațiilor auto din România! Evenimentul a avut loc vineri, la Nord Events Center by Globalworth din București.
NOUA DIMENSIUNE CINTURATO CN36 VA APĂREA ÎN CURÂND, PREZENTATĂ ÎN AVANPREMIERĂ LA PADOVA SHOW 2022
Spotawheel continuă să inoveze piața auto second-hand din România și oferă de acum leasing operațional atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice
Au început înscrierile pentru cea mai populară competiție profesională din sectorul reparațiilor auto din România: MECANICUL ANULUI. Finala ediției 2022 are loc pe 12 noiembrie la GlobalWorth Tower în București.
Țiriac Auto Rent lansează noul website www.tiriacautorent.ro. Site-ul web este disponibil atât pentru rezervări autovehicule cât și pentru oferirea de informații privind tipurile de servicii de închiriere pe care compania le oferă.
LeasingAuto.ro sustine ideea ca dezvoltarea flotei de masini nu trebuie sa fie o problema pentru companiile mici si mijlocii! Oricine poate apela la un leasing auto, de la persoanele fizice,...