Domeniu: Comunicate de presa Constructii, Arhitectura, Design

Charlier Concrete spune cea mai prețioasă poveste despre autenticitate și sustenabilitate în lumea Lumânărilor Parfumate.
Brandul Nativo a inaugurat un showroom grandios, ce măsoară 1500 mp, în compania arhitecților și designerilor de interior din România
Într-o inițiativă unică, designerii de interior din întreaga țară se pregătesc să ofere o incursiune fascinantă în lumea designului de interior.
RIDA (Romanian Interior Design Association) în parteneriat cu DALET, un brand exclusiv Delta Studio, a lansat primul Concurs de Design de Produs – WATER SHAPE COLOR.
Cu o experiență de peste 14 ani în industrie, Art Granit s-a impus ca o companie de top în domeniul selectarii și prelucrării pietrei naturale și a pietrei pentru construcții inginerești.  
Primul festival, dedicat caselor mici din Europa Central și de Est se prelungește și în acest weekend, după ce a înregistrat peste 9000 de vizitatori în weekendul precedent.   Tiny...
Brandul Quadra Casa a inaugurat în luna mai 2023 un nou showroom de produse premium pentru casă, situat la etajul 1 al clădirii Agora din Calea Floreasca, nr. 111.
Brandul Quadra Casa a inaugurat în luna mai 2023 un nou showroom de produse premium pentru casă, situat la etajul 1 al clădirii Agora din Calea Floreasca, nr. 111.
Pe 27 mai, ora 12:00, Vernis Sunrise Villas, ansamblu rezidențial de vile premium în Corbeanca, organizează un open house party cu ocazia finalizării proiectului.
Metigla, specialistul în soluții inovatoare de acoperire metalică, lansează FALT SOLAR, acoperișul solar cu o tehnologie 2-în-1 revoluţionară, care care integrează celule fotovoltaice direct în acoperișul metalic.