Domeniu: Comunicate de presa Constructii, Arhitectura, Design

București, Iunie 2024 – Vara este în toi, temperaturile cresc, iar magazinul Studio Casa te invită să te bucuri de acest sezon la maximum cu campania promoțională „COOL SUMMER”! Descoperă...
ISRA, producător de mobilier de baie și cameră de înaltă calitate, anunță cu mândrie lansarea colecției sale revoluționare pe piața românească, în cadrul Romanian Design Week.
Draperiile și perdelele adaugă stil și intimitate oricărei încăperi, controlează lumina și temperatura și   fiecare are propriile caracteristici unice.
DAMITRADE SRL, identificată prin CUI/CIF 17270521, număr de ordine în Registrul Comerţului J18/144/2005, anunţă finalilzarea derulării proiectului ” Investitii in activitati productive Masura 411 BIS
Charlier Concrete spune cea mai prețioasă poveste despre autenticitate și sustenabilitate în lumea Lumânărilor Parfumate.
Brandul Nativo a inaugurat un showroom grandios, ce măsoară 1500 mp, în compania arhitecților și designerilor de interior din România
Într-o inițiativă unică, designerii de interior din întreaga țară se pregătesc să ofere o incursiune fascinantă în lumea designului de interior.
RIDA (Romanian Interior Design Association) în parteneriat cu DALET, un brand exclusiv Delta Studio, a lansat primul Concurs de Design de Produs – WATER SHAPE COLOR.
Cu o experiență de peste 14 ani în industrie, Art Granit s-a impus ca o companie de top în domeniul selectarii și prelucrării pietrei naturale și a pietrei pentru construcții inginerești.