Domeniu: Comunicate de presa Educatie

Sezonul trecut, 4 echipe ne-au reprezentat țara cu brio la Campionatul Mondial din SUA, aducând acasă nu mai puțin de 6 premii.
O nouă perioadă școlară a început, și odată cu aceasta, ne concentrăm asupra unei priorități deosebit de importante: educația digitală. Cu tehnologia în continuă evoluție, ECDL/ICDL reprezintă un pilon esențial pentru a pregăti elevii pentru viitor și pentru a
Mai bine de o treime dintre tinerii români nu reușesc să activeze în domeniul în care s-au pregătit professional, susțin statisticile publicate de Eurostat.
Programarea Neuro-Lingvistică este un domeniu de studiu unic pentru că ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicăm mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală.
HP LIFE este implementat de Junior Achievement România în parteneriat cu HP Inc. România și a ajuns la a patra ediție
„Închide geamul, că te trage curentul”, „ Nu mai mânca înghețată că faci roșu în gât”, „Să nu ieși afară fără căciulă pe cap”, mituri pe care toți le știm, însă au ele bază științifică?
Editura Publisol continuă seria „Carol al II-lea: Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” cu volumul V.