Domeniu: Comunicate de presa Finante / Contabilitate

Nu lăsați pe ultima sută de metri adaptarea la noile cerințe legislative
La 3 ani de la prima editie, va invitam la “The Power Table Day”! O zi intreaga dedicata rezultatelor financiare pe anul 2022 publicate de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti. Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Sipex Company, distribuitor de top din piata de materiale de constructii din Romania, realizeaza raportarea SAF-T cu solutia ERP de la Senior Software. SeniorERP a fost adaptat pentru a facilita depunerea Declaratiei 406.
Anunt incepere proiect grant pentru capital de lucru AGRI-FOOD acordat lui BIO AGRITRADE SRL
În prima perioadă de subscriere, investitorii au injectat peste 30 de milioane de euro în APS CREDIT FUND SICAV. Fondul, care se concentrează pe investiții în așa-numitele tranzacții cu datorii aflate în dificultate.
Instant Factoring, fintech-ul românesc de micro-finanțare a companiilor mici, încheie o nouă rundă de finanțare externă de 6,3 milioane Euro, ridicând volumul total de capital disponibil la 12 milioane euro, atât pentru România, cât și pentru entitatea din Ser
Senior Software simplifica procesul de raportare SAF-T, prin includerea Declaratiei 406 in sistemele ERP. Din ianuarie 2022, marii contribuabili trebuie sa depuna noua declaratie informativa D406.
Fortech Investments, noua divizie de investiții lansată de compania de dezvoltare software din Cluj-Napoca, vrea să se implice și mai mult în domeniul tehnologiei, atât la nivel național cât și internațional.
In luna februarie, cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica rezultatele financiare pentru intreg anul 2021. Dupa inchei
In luna februarie, cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica rezultatele financiare pentru intreg anul 2021. Dupa inchei