Domeniu: Comunicate de presa Imobiliare

La 22 martie 2024, în cadrul Convenției Internaționale RE/MAX România s-au adunat, ca în fiece an, cei mai performanți agenți imobiliari din rețeaua RE/MAX Moldova și România.
S-a dat startul schimbării pe piața de Real Estate. Experiența de tranzacționare a milioane de români se va îmbunătăți.
FORTIM Trusted Advisors, companie românească, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate, a coordonat procesul de relocare pentru Bob Concierge, un start-up inovațional, care a introdus pe piața românească dispozitive...
Domina Imobiliare, agenția imobiliară cu cel mai important portofoliu de clienți din regiunea Oltenia, anunță intermedierea tranzacției de vânzare a monumentului istoric Casa Moangă, un reper arhitectural și istoric al județului Gorj, ce datează din anul 1772.
Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa, îşi deschide porţile. Cu prilejul finalizării vilei model, Miercuri, 21 iulie, la ora 18, vă invităm la vizitarea proiectului și a primei case SHOWROOM finalizate.
Qualis Properties a vândut 170 de unități locative, situate în 5 imobile. Dezvoltatorul a decis să extindă proiectul cu 276 de apartamente și spații comerciale.
MLS.ro (MLS - Multiple Listing Service) - un serviciu performant de informare și cooperare pe piața imobiliară din România
Stables, un nou concept de serviced office, un spațiu de co-working premium s-a deschis în inima orașului Cluj-Napoca.