Domeniu: Comunicate de presa Industrie

SC Tess Exclusiv RAG International SRL anunță finalizarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr. RUE M2-12775, Măsura 2.
Tork® își extinde gama dedicată curățării industriale cu noi produse și ambalaje, introducând noile lavete ecologice rezistente de curățare marca Tork.
Compania internațională Klarwin își anunță susținerea pentru cel mai mare proiect de ecologizare inițiat de „Let's do it, Romania!”.
Pentru al doilea an consecutiv, Industrie Mică Prahova SA se alătură iniţiativei de conştientizare a importanţei siguranţei rutiere şi reducere a numărului victimelor accidentelor de circulație sub numele de ROADPOLSafetyDays.
SC Tess Exclusiv RAG International SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr RUE M2-12775.
Operatorul depozitului ecologic zonal Brașov, FIN-ECO S.A., anunță instalarea și operaționalizarea sistemului de captare, transport și ardere a gazelor de depozit aferente Celulei 3. Soluția tehnică a fost furnizată de compania internațională Klarwin.
Compania intenționează să își intensifice activitățile în acest sector specializat din România și își anunță planurile de consolidare a poziției sale pe piața românească.
Echipamente pneumatice industriale, cu livrare din stoc Bucuresti. Promotii zilnice, Transport gratuit Produse industriale
Acest cornier aluminiu are o serie de proprietati pe care le poti integra intr-o diversitate de proiecte din categoria de constructii.