Domeniu: Comunicate de presa Industrie

De Coltesti si-a optimizat operatiunile din fabrica cu tehnologii de ultima generatie si se pregateste sa intre pe noi piete din Europa. Cu ajutorul sistemelor moderne de la Senior Software, producatorul de branzeturi a redus costurile si a imbunatatit semnifi
Compania Marbeto a obtinut control si vizibilitate completa asupra afacerii, folosind sisteme software moderne de tip ERP si BI, de la Senior Software.
Anunț de presă privind începerea derulării proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD ACORDAT BENEFICIARULUI FIRST MANAGE MENTOR S.R.L.”
Anunț de presă privind începerea derulării proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD ACORDAT BENEFICIARULUI S.C. PAN AGRO VIC S.R.L.”
Anunț de presă privind începerea derulării proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD ACORDAT BENEFICIARULUI MALU COMPREST S.R.L.”
Anunț de presă privind începerea derulării proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD ACORDAT BENEFICIARULUI ART & FOOD HOME S.R.L.”
Anunț de presă privind începerea derulării proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD ACORDAT BENEFICIARULUI VLĂSIE COMPANY S.R.L.”
SC Tess Exclusiv RAG International SRL anunță finalizarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr. RUE M2-12775, Măsura 2.
Tork® își extinde gama dedicată curățării industriale cu noi produse și ambalaje, introducând noile lavete ecologice rezistente de curățare marca Tork.
Compania internațională Klarwin își anunță susținerea pentru cel mai mare proiect de ecologizare inițiat de „Let's do it, Romania!”.