Domeniu: Comunicate de presa Media / Marketing / PR

Folosit deja de consumatorii din România de peste 10 ani, brandul Vera Verde se reinventează prin produse noi și o abordare diferită
   Șase reviste locale și internaționale, dar și publicațiile periodice de tip sudoku sau integrame, intră din septembrie 2022 în portofoliul ART PRINT.
Fie că ești la început de afacere sau deja cunoști tainele domeniului antreprenorial, află că Seo Power aduce în susținerea afacerilor de pe întreg teritoriul țării un plan de optimizare...
Voie bună, distracție și o călătorie culinară desăvârșită - acestea au fost ingredientele la lansarea primului magazin NOODLZ în România, în Plaza România din București.
Produsul „Mandy Classic Vegetable Spread (Vegetal Original)” a obținut certificarea “Superior Taste Award” la nivel remarcabil acordată de către „International Taste Institute”.
Îți dorești ca al tău copil să fie perfect de imperfect? Să își facă vocea auzită prin culori, prin râsete și idei originale? Îl încurajezi să crească frumos și să se preocupe de ceea ce îl înconjoară?
Inspirat de faimosul studio din New York al lui Andy Warhol, „Tommy Factory” reimaginează un epicentru creativ pentru astăzi, unde Futuremakers intergeneraționali, inclusiv Kate Moss, Lila Moss și Travis Barker, se unesc într-un mix între clasic și nou.
Sâmbătă 30 iulie a avut loc inaugurarea unui nou traseu de drumeție și cicloturism realizat cu sprijinul Asociatiei Centrul Cultural și Comunitar Nucu, alături de Outhentic Cycling România, acțiune de...
Mamele prioritizează familia sau job-ul și sunt mai loiale brandurilor, în timp ce tații sunt mai preocupați de sport, însă ambii caută calitate în brandurile pe care le folosesc - sunt doar câteva dintre insight-urile relevate de studiul realizat de Cognition
Brandul Rowenta si designerul KARL LAGERFELD au placerea de a anunta lansarea in Romania a unei game in editie limitata de produse premium de ingrijire si coafare a parului.