Domeniu: Comunicate de presa Media / Marketing / PR

Randamentul investitiilor, sau ROI, este unul dintre cei mai comuni indicatori de performanta monitorizati de catre intreprinderi.
SEO a fost mult timp salutat ca fiind unul dintre canalele de marketing cu cel mai mare potential de rentabilitate a investitiei (ROI). Facut corect, poate deschide calea pentru o crestere exponentiala.
Cei aproximativ 100 de copii cu dizabilități ocrotiți de Asociația CONIL, elevi ai Școlii incluzive CONIL, se bucură acum de aniversări și mai delicioase grație colaborării ONG-ului cu Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante branduri românești
În spatele brandului Stella Artois se ascunde povestea „berii de Crăciun”, o tradiție care își are originile acum 600 de ani în Belgia.
Publicatia de top a industriei Search Engine Journal a compilat rezultatele sondajului de la 3.890 de profesionisti din intreaga industrie SEO, din mai multe tari diferite, si iata ce au descoperit.
Chiar dacă social media este invadată de reclame, românii nu par deranjați de acestea, dimpotrivă
Narcisa Christiansen este femeia care, pornind de la o idee inspirată din viața cotidiană, a dezvoltat o întreagă afacere cu produse reutilizabile pentru igiena intimă și un brand dedicat în exclusivitate femeilor.
Cea de-a XXIII-a ediția a Festivalului Integrării - CONIL FEST se va desfășura anul acesta în incinta Circului Metropolitan, între 25 și 26 noiembrie.
Evenimentul marchează marea finală a competiției Startarium „Românii sunt antreprenori” pentru categoriile Startup și Running Ops, când juriul va desemna cele 4 câștigători.
În lumea în continuă evoluție a afacerilor online, găsirea modalităților de a obține venituri pasive a devenit o preocupare majoră pentru mulți antreprenori și proprietari de website-uri.