Domeniu: Comunicate de presa Media / Marketing / PR

Aplicatia GoCab Romania a lansat un nou serviciu: publicitate in taxi, prin programul GoCab Advertise Partners. Practic, prin intermediul unor tablete montate pe partea posterioara a scaunelor din fata, clientii de taxi pot urmari diferite reclame.
Minio Studio lansează ultimul episod din seria Creative Chaos – „TOP Snack”
Mobino.ro împlinește un an de la lansarea magazinului online și sărbătorește alături de comunitatea sa cu super oferte. Pentru "Prima Aniversare" sărbătorim ofertele împreună!
7 dintre cele mai cunoscute mame-influencer și medici specialiști participă la un maraton online de #PoveștiMămicești, moderat de Eli Roman, în cadrul campaniei „Fiecare pui cu lăpticul lui”, inițiată de Asociația SAMAS.
Ne-am obișnuit să fim înconjurați de vești legate de scumpiri, amânări, probleme și ne dorim să evadăm.
Bazându-se pe colaborarea în desfășurare cu creatorii Roblox, această fază de explorare digitală include lansarea unui spațiu dedicat „TOMMY PLAY” pentru a implica în continuare membrii comunității și pentru a le oferi experiențe complexe.
Minio Studio prezintă episodul 2 din Creative Chaos - scurt documentar de agenție
În luna aprilie a acestui an, Hill’s a reluat inițiativa de susținere a adăposturilor de animale din România prin a doua ediție a campaniei de donații #MisiuneaNoastraPrietenPeViata.
Aplicatia de taxi GoCab Romania lanseaza acum un nou serviciu, si anume serviciul de taxi garantat. Prin intermediul acestui serviciu, GoCab PRO, tuturor potentialilor clienti de taxi care si-au descarcat aplicatia li se garanteaza gasirea unei masini de taxi.
Creative Chaos este primul proiect de conținut al unei agenții românești care prezintă transparent procesul de lucru și impresiile celor care au lucrat campaniile Minio. Este un proiect inedit, la care iau parte clienții, partenerii și, desigur, echipa Minio.