Domeniu: Comunicate de presa Media / Marketing / PR

Evenimentul mult așteptat încă de la începutul verii are loc în acest weekend, pe terasa casei tale. Pregătirile sunt în toi pentru ca totul să iasă așa cum ți-ai dorit, iar invitații să aibă o experiență de neuitat.
ARTBOARD ADVERTISING SRL anunță finalizarea proiectul cu titlul ”Artboard Advertising - granturi pentru capital de lucru” proiect nr RUE M2-2190 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Cu peste 360 de milioane de produse vândute în fiecare an la nivel mondial, Groupe SEB a conștientizat responsabilitatea pe care o are și a făcut ca problema mediului înconjurător să devină esențială pentru strategia sa de dezvoltare durabilă.
Art Directors Club (ADC) România, Asociația OvidiuRo și McKinsey Digital lansează Design for Good, o competiție de Digital Experience Design.
Versastil, o nouă opțiune de shopping online pentru femei, pătrunde pe piața de fashion din România cu o varietate largă de articole vestimentare.
Hill's Pet Nutrition anunță lansarea Derm Complete, singura soluție nutrițională dietetică atât pentru alergiile de mediu, cât și pentru cele alimentare.
Simplifica-ti viata cu Tefal si bucura-te de cele mai frumoase momente in familie!
Este recomandat ca textul unor afise publicitare sa fie scris sub forma de adresare la persoana intai. Alege Marele Print!
Ultra performant, cu dotari inteligente si mereu conectat la aplicatii? Rowenta a inteles cerintele tale in materie de tehnologie si iti prezinta X-Plorer Seria
Toți sportivii olimpici români, ce se antrenează în cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, vor beneficia de un meniu echilibrat pregătit cu prod