Domeniu: Comunicate de presa Media / Marketing / PR

Iconicul brand PEPSI a pornit și în România pe un nou drum în fața fanilor și consumatorilor săi, intrând într-o eră dinamică, cu un nou design.
Haideti sa analizam sase concluzii majore pe care le puteti aplica la urmatoarea lansare a produsului dumneavoastra.
Luna martie s-a încheiat la Cluj-Napoca cu cea mai mare și longevivă conferință de leadership feminin din România.
Consultantii de marketing fac tot ceea ce face un marketer obisnuit, dar cu recompense si mai mari - si da, si provocari! Acestia au ocazia sa lucreze cu diversi clienti, sa isi dezvolte abilitatile in tot felul de proiecte interesante.
Editura Paul Editions lansează în luna aprilie "Istoria Biblică a Noului Testament", o serie de 3 volume de referință dedicată celor interesați de studiul Noului Testament și nu numai.
KIKO Milano, parte din Fais Group, deschide primul magazin din România, în ParkLake Shopping Center. Această inaugurare marchează primul episod din expansiunea companiei pe piața românească.
La Agent Promovator, intelegem semnificatia unei strategii solide de marketing online, iar in acest articol, vom prezenta zece motive convingatoare pentru care aveti nevoie de o strategie de marketing online in 2024.
În contextul Zilei Mondiale a Somnului 2024, Asociația Credu organizează conferința “Alegeri sănătoase: Somnul” dedicată informării și educării privind importanța somnului pentru sănătatea noastră fizică și mintală.
MORE Networking anunță cea de-a opta ediție a Conferinței Anuale de Business Networking, ce va avea loc la București, pe data de 26 Martie 2024, la Hotel Crown Plaza, începând cu ora 10:00.
Aflati cum pot beneficia afacerile locale de continut video in strategia lor de marketing online. Descoperiti strategiile cheie pentru valorificarea continutului video pentru succesul in marketingul online.