Domeniu: Comunicate de presa Media / Marketing / PR

Minio Studio și CeraVe România au dezvoltat o serie de activări puternice dedicate Gen Z, odată cu lansarea noii game anti-imperfecțiuni de la CeraVe.
Accelerând incluziunea în modă, cinci antreprenori își vor prezenta ideile inovatoare de afaceri unui juriu format din experți, inclusiv Tommy Hilfiger și activista Halima Aden, pentru șansa de a câștiga 200.000 de euro.
Cu sărbătorile care ne bat la ușă cu un entuziasm mai mare decât cel al colindătorilor, nu trebuie să facem un exercițiu prea mare de imaginație ca să știm ce ne așteaptă.
Crăciunul este una din cele mai așteptate sărbători, dar care vine însă cu o serie de obligații sociale, materiale și emoționale.
MGID, platforma globală de publicitate, a anunțat pentru portofoliul său de editori premium lansarea formatului interactiv cu conținut Rich Media
Într-o piață aglomerată și dinamică, cu mulți comunicatori globali cu vechime, brandul românesc de hrană uscată pentru câini Thank’Q de la GAMA GAMA, și-a propus să aducă o infuzie de spirit local.
ARTPRINT Publishing vine în atenția iubitorilor de print din România cu o nouă serie de reviste cu tradiție printre care: BBC Good Food, BBC TopGear, Casă și Gradină, Practic în Bucătărie, Sănătatea de Azi, Femeia de azi.
Fresh, interactiv și ușor de utilizat, noul site web Sarkk invită vizitatorii să exploreze lumea unei companii inovatoare și moderne și activitatea sa comercială puternică.