Domeniu: Comunicate de presa Monden, Lifestyle

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive.
Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului.
Vara este momentul perfect pentru a te bucura de soare, mare și aventuri însorite, dar părul tău ar putea avea nevoie de un pic de iubire în plus în această perioadă.
Calvin Klein a lansat campania 2024 This Is Love, cu actrița Cara Delevingne și Jeremy Pope, actor și cântăreț, reprezentați așa cum trăiesc, exprimând și celebrând ceea ce înseamnă noua colecție, Pride.
Cunoscută pentru stilul său deosebit și pasiunea față de modă, Andreea a întâmpinat membrii valoroși ai comunității TOMMY HILFIGER, oferindu-le sfaturi personalizate și trucuri de stil.
Tommy Hilfiger anunță că George Russell, pilotul de Formula 1™️, a purtat  TOMMY HILFIGER la Grand Prix de la Monaco, în weekendul 24 - 26 mai 2024.
George Russell a purtat un pulover casual pe gât, cu steag brodat, din calicot, care face parte din colecția TOMMY HILFIGER Primăvara-Vara 2024
Florile se numără printre cele mai frumoase cadouri pe care le putem primi și care aduc bucurie și culoare în orice spațiu.
Noua campanie îi include pe Micheal Ward & Vittoria Ceretti