Domeniu: Comunicate de presa Monden, Lifestyle

Pantofii Brogues au o istorie consistenta in spate, acestia au evoluat de la niste pantofi de toamna perforati la unii mult mai practici.
Calvin Klein anunță lansarea celui mai recent capitol al campaniei sale Calvins or nothing, cu jucătorul numărul 1 mondial la simplu, Carlos Alcaraz.
Sezonul rece vine cu racirea accentuata a vremii , dar si cu schimbari neplacute ale pielii.
Pe măsură ce se apropie sarbatorile, probabil că te vei întreba ce o sa porti la petrecerea de revelion. Cea mai minunată perioadă a anului vine cu o pauză frumoasă de la agitatie, care sa ne scoata din rutinele noastre banale.
Noua colecție Milla Milla propune româncelor o atitudine boho-chic pentru ocaziile festive ale acestor sărbători de iarnă.
Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble va susține Concertul „CRĂCIUN VIENEZ”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, pe 22 decembrie, la Sala Palatului din București.
Indiferent dacă alegi să strălucești pentru o ocazie festivă sau să te îmbraci pentru o întâlnire confortabilă, cu TOMMY HILFIGER este despre petrecerea momentelor prețioase alături de cei dragi.
Puține tipuri de jachete sunt la fel de versatile ca un palton barbatesc din lana.
Tommy Hilfiger anunță că cel care a câștigat de șapte ori campionatul mondial Formula One ™, Sir Lewis Hamilton, și coechipierul britanic George Russell au purtat ambii TOMMY HILFIGER.