Domeniu: Comunicate de presa ONG

Asociaţia Pe Scurt, cu ajutorul Start ONG, program lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, începe o doua ediţie a proiectului “Învinge Cancerul”, un proiect ce are ca scop detectarea leziunilor mamare în stadiile incipiente.
Programul online Forever Fit al asociației Răsăritul de Argint a atins cifra de 500 participanți seniori cu vârste între 55 și 78 de ani, din 63 de localități naționale.
Luna Septembrie a acestui an marchează pentru Parohia Moara Săracă și Asociația "Toți pentru bine" începutul colaborării în ceea ce privește campania "Ajutor pentru elevi"
În luna August, Asociația Magic Seniors a pornit proiectul “Masa Confesiunilor” finanțat prin programul StartONG.
Proiectul Asociației EuroDEMOS - Lideri pentru Europa, aflat la a VIII-a ediție, are ca scop susținerea dialogului civic și creșterea conștientizării privind importanța implicării active în comunitatea locală, proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Iași.
Diseminarea proiectului „Valuing the Youth Workers Expertise to Develop Social Entrepreneurship” include campania online “Tânărul săptămânii”, campanie care promovează tineri care au reușit să facă schimbări sociale vizibile în comunitățile lor.
Festivalul Kasta Morrely Fashion Week prin Teatru de Modă este un demers cultural unic în prezent pentru că se adresează într-o formă atractivă și ușor de înțeles atât publicului larg, cât și specialiștilor și comercianților de produse vestimentare.
Asociația EuroDEMOS implementează proiectul „România în NATO – perspective strategice pentru securitatea comunității” în perioada mai – decembrie 2022, proiect co-sponsorizat de NATO Public Diplomacy Division.
Bine.ro este o platformă gratuită, deschisă tuturor ONG-urilor din România, indiferent de vârsta sau experiența acestora. Proiectul oferă o șansă egală oricărui ONG de a-și consolida sustenabilitatea financiară prin intermediul donațiilor lunare recurente.
Asociația Clubul Sportiv “Kasta Morrely Star” Iași a organizat evenimentul public “Sportul pentru toți, vector în dezvoltarea abilităților personale”, sâmbătă, 28 mai 2022, în Parcul Expoziției, Copou.