Domeniu: Comunicate de presa ONG

10 seniori, membri ai centrelor de zi din Ploiești și 5 copii de la Asociația Sindrom Down Ploiești s-au întrecut în competițiile finale ALIAS.
Ajutoarele donate de OMT către Cluburile Lions, reprezentând hrană preamabalată, au constat în produse BIO marca Hipp și Bebivita, în cantitate de peste 20.000 kg.
5 copii de la Asociația Sindrom Down Ploiești și 20 de seniori, membri ai centrelor de zi din Ploiești s-au pregătit pe parcursul lunii Iunie pentru competiția finală Printre cuvinte Intergeneraționale.
14 doamne senioare active din București și Galați s-au alăturat Caravanei și au povestit, au făcut schimb de experiență și au învățat la rândul lor de la cei mai năstușnici și creativi copii.
Abordări inovatoare, vizând în mod direct creșterea accesului la educație și incluziunea socială.
Asociația Montană Carpați dă start proiectului “Muntele e șansa ta!”, iar 100 de tineri vulnerabili vor beneficia de orientare în cariera montană
„Școli creative” Parteneriate creative profesor – elev în 3 comunități școlare din mediul rural, județele Iași și Vaslui
Raport de cercetare asupra conceptului de şcoală prietenoasă ca mijloc de combatere a abandonului şcolar.
14,45 ha s-au alăturat celor 88 de ha de pădure deja înființate de Asociația Pădurea Copiilor, iar 89.950 de puieți au prins viață în regiunea Sud-Muntenia.
Proiectul pornește de la nevoia de coalizare a furnizorilor de servicii sociale și socio-medicale pentru vârstnici.