Domeniu: Comunicate de presa ONG

Acum copiii care învață la Școala Gimnazială ”Cornel Regman” din Daneș (jud Mureș) pot numi ”acasă” școala recent renovată de către Asociația BookLand, partenerii săi și autoritățile locale.
Asociația Institutul Bucovina - printre puținele organizații care continuă să ofere servicii suport pentru refugiații ucraineni
S-a deschis un nou centru pentru copiii cu nevoi speciale în București: Autism Step by Step. Copiii au parte de terapii, activități educaționale specifice unei grădinițe, programe de pregătire pentru clasa I, programe after-school.
Peste 90 de tineri europeni vor participa in 3 proiecte Erasmus initiate de catre Asociatia Together Romania.
Caravana cu medici beneficiază din acest an de sprijinul unei aplicații care îi ajută pe medicii și studenții care merg pe teren să nu mai piardă timp pentru completarea fișelor și bani pentru logistică și tipărituri. Aplicația este realizată cu ajutorul unei
Asociația CONIL celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, prin zâmbet, dans, muzică și culoare la CONIL Fest, Festivalul Integrării- Moș Nic la Circ!
Comunicat de presa despre finalizarea unui proiect educational finantat de Uniunea Europeana
În data de 28 octombrie, va avea loc la București, la club The One, I AM BARBER, un show extraordinar pentru profesioniștii pasionații de barberingul național și internațional.