Domeniu: Comunicate de presa ONG

Centrul Regional de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale a distribuit în cadrul proiectului „Împreună pentru o școală incluzivă”, în luna februarie 2024, kit-uri cu îmbrăcăminte pentru copiii din cătunul Țâmpoceni, comuna Păltinoasa, județ Suceava.
Asociația Beehive, cu sediul în comuna Brebu, județul Prahova, anunță finalizarea proiectului european dedicat tinerilor din 5 comunități locale europene, intitulat Digital intro for Youth.
Sub deviza "Youth@Work", Asociația Together Romania organizează un schimb internațional de tineri în perioada 16 - 23 martie în Trăisteni (județul Prahova), în cadrul programului de acreditare Erasmus+ 2023.
A fi „Rezervist Voluntar” în Armata României este mai mult decât o simplă alegere personală ‒ este o modalitate prin care fiecare dintre noi putem contribui la schimbarea mentalităților și la promovarea egalității de gen în cadrul forțelor armate
Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului deschide sesiune de apel pentru masura M6/6B -DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII SOCIALE
25 de copii din mediul rural, din județul Suceava, proveniți din familii monoparentale sau cu dificultăți financiare au simțit magia Crăciunului datorită voluntarilor Asociației Destine și Valori care au împărțit cadouri în mai multe localități.
Elevii din Oltenița, județul Călărași și din localitățile apropiate implicați într-o amplă acțiune de promovare și protejare a mediului înconjurător. Aceștia au luat parte la activități diverse și au avut parte de o educație ecologică consistentă.
În cadrul proiectului s-au elaborat planuri de management, fundamentate științific, pentru 4 Arii naturale protejate din județul Brașov și 1 Arie naturală protejată din județele Bihor și Arad.
ASOCIAȚIA SMART ALLIANCE în parteneriat cu UNIVERSITATEA “SPIRU HARET” (Partener 1) și cu FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI (Partener 2) anunță finalizarea proiectului „„Angajați performanți, întreprinderi competitive!” – POCU/860/3/12/142460
Elevii de la Școala Gimnazială „Traian” din Craiova, județul Dolj, au simțit deja magia sărbătorilor de iarnă prin participarea la 2 ateliere de meșteșuguri care le-au insuflat dragostea pentru lucrul manual, pentru meșteșugărit, pentru Sărbătoarea Crăciunului