Domeniu: Comunicate de presa ONG

Asociația Destine și Valori desfășoară proiectul „Joc, Joacă, Învățare prin Digitalizare” în perioada 1.08 – 31.10.2021, prin care își propune să desfășoare o serie de activități educaționale în localitatea Cajvana.
Peste 20 de seniori activi, membri ai centrelor de zi din București, Ploiești și Galați au pictat cu multă răbdare și îndemânare 15 tablouri pe numere cu peisaje de toamnă, animale domestice sau făpturi închipuite.
Unul dintre cele trei proiecte finanțate din Fondul Social European la nivelul regiunii București-Ilfov își deschide porțile către un VIITOR mai bun pentru tinerii NEETs – o resursă imensă pentru dezvoltarea sustenabilă a România.
20 de copii din comunități diferite au luat contact pentru prima oară în viață cu sporturile nautice. În această tabără, copiii au învățat să folosească bărci caiac, canoe, schif și au mers cu placa.
200 de seniori s-au înscris în programul de yoga GO YOGA 55+, program complet de 6 luni oferit gratuit de Asociația Răsăritul de Argint.
Pe tot parcursul lunii August, 30 de seniori beneficiari de servicii sociale din Galați, Ploiești și București vor crea 15 tablouri pe numere cu diverse peisaje și vor avea parte de 3 expoziții în care își vor prezenta lucrările.
Festivalul Săptămâna Haferland a readus normalitatea, cultura și tradițiile în comunitatea săsească din Țara Ovăzului
Asociația EuroDEMOS coordonează proiectul internațional cu titlul „Social Promoters of inclusiOn thrRough sporT”. Proiectul are ca scop creșterea gradului de incluziune a tinerilor cu oportunități reduse la nivel European prin activități sportive.
Peste 25 de seniori din capitală,10 copii și 6 voluntare au luat parte la două întâlniri ale proiectului „Printre cuvinte intergeneraționale” descoperind jocul ALIAS de care s-au bucurat beneficiarii orașului Ploiești.
10 seniori, membri ai centrelor de zi din Ploiești și 5 copii de la Asociația Sindrom Down Ploiești s-au întrecut în competițiile finale ALIAS.