Domeniu: Comunicate de presa Resurse Umane

În data de 16 februarie 2024, la Hotel Marriott din Bucuresti s-a desfăşurat Conferinţa Workplace Metamorphosis, prima conferință de corporate wellbeing din România, cu speakeri internaționali de pe 4 continente.
Incheierea proiectului cu titlul „ADSE – A Doua Sansa pentru Educatie”, Cod SMIS 136066 si a campaniei de promovare a programului "A DOUA SANSA" si a masurilor complementare derulata in cadrul acestuia.
Organizatorii evenimentului SMART HR din mai 2023 recunosc cu mândrie și își exprimă recunoștința față de CertSign pentru contribuția lor excelentă ca partener în gadrul evenimentului. Ediția numărul 7 care a avut loc sub tematica Employer Of Choice, a fost un
Asociaţia Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane (AFSRU) a organizat în data de 5 octombrie Conferința HR Insights Forum: Exporing the Latest Trends care a adus în prim plan soluțiile de flexibilizare a muncii și problematica angajării personalului non-UE.
Aproximativ 75% dintre tineri nu au competențe în vederea găsirii unui loc de muncă. Site-ul JW.ORG, o sursă de conținut practic pentru tineri.
Românii pot găsi oferte de îngrijire a bătrânilor în Germania mult mai rapid, prin intermediul unei aplicații de telefon ușor de folosit, gratuită, disponibilă în sistemul android.
Conferința Great People Inside – “Evolving HR” s-a încheiat. Evenimentul aflat la cea a XVII-a ediție este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania și a reunit peste 300 de participanți.
Experți de renume internațional în domeniul HR, prezenți la Conferința Great People Inside Evolving HR, 25-26 mai 2022, Hotel Qosmo, Brașov România
Companiile care doresc sa performeze si sa nu fie afectate de evenimente imprevizibile, precum cele declansate de pandemie, vor afla ca este mai benefic sa externalizeze anumite procese si, uneori, chiar mai ieftin.
Senior Software a achizitionat 30% din pachetul de actiuni al companiei HR Sincron. Cei doi furnizori de solutii software au peste 600 implementari finalizate cu succes in companii precum Porsche Romania, Regina Maria, Volvo, Baneasa, Delaco, Q-Fort etc.