Domeniu: Comunicate de presa Resurse Umane

Românii pot găsi oferte de îngrijire a bătrânilor în Germania mult mai rapid, prin intermediul unei aplicații de telefon ușor de folosit, gratuită, disponibilă în sistemul android.
Conferința Great People Inside – “Evolving HR” s-a încheiat. Evenimentul aflat la cea a XVII-a ediție este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania și a reunit peste 300 de participanți.
Experți de renume internațional în domeniul HR, prezenți la Conferința Great People Inside Evolving HR, 25-26 mai 2022, Hotel Qosmo, Brașov România
Companiile care doresc sa performeze si sa nu fie afectate de evenimente imprevizibile, precum cele declansate de pandemie, vor afla ca este mai benefic sa externalizeze anumite procese si, uneori, chiar mai ieftin.
Senior Software a achizitionat 30% din pachetul de actiuni al companiei HR Sincron. Cei doi furnizori de solutii software au peste 600 implementari finalizate cu succes in companii precum Porsche Romania, Regina Maria, Volvo, Baneasa, Delaco, Q-Fort etc.
Companiile care se confrunta cu o lipsa de specialisti in ceea ce priveste procesul de salarizare, cu o gestiune defectuoasa a angajatilor, cu costuri operationale si de munca mari, pot scapa de aceste probleme daca aleg sa-si automatizeze procesele de HR.
1 octombrie 2021 este data la care certificatele emise conform standardului SR OHSAS 18001 nu vor mai fi valide, acesta fiind înlocuit
Smartree, lider in Romania pe piata de externalizare a proceselor de salarizare si administrare de personal, a inregistrat anul trecut venituri in crestere.
Webinarul deschide seria de inițiative care au în centru Diversitatea, Echitatea și Incluziunea, pe care Asociația și le propune pentru anul în curs.