Domeniu: Comunicate de presa Sanatate

Primul medicament nou din ultimii 15 ani aprobat în România pentru tratamentul pacienţilor cu hemofilie A, care prezintă inhibitori de factor VIIIAdministrarea subcutanată a tratamentului poate contribui considerabil la reducerea poverii tratamentului acest
Steriletul IUB Ballerine®, cea mai nouă și inovatoare metodă de contracepție intrauterină, este acum disponibil și în România. Steriletul este non-hormonal, este primul și singurul în formă de sferă - ceea ce înseamnă că se adaptează fiziologic la forma uterul
Avantaje ale alimentelor bio, precum și sugestii cu privire la produsele bio care sunt cele mai bune de achiziționat. Înlocuiește-ți produsele clasice cu produse bio!
Vara, infectiile vaginale sunt mai dese. Cauzele si masurile preventive pentru infectiile intime vor fi in centrul campaniei derulate de Floral'aise, produs din portofoliul Biessen Pharma, care mentine echilibrul florei vaginale si previne disconfortul intim.
Mulți oameni nu înțeleg scopul scopului dedurizatorului de apă și ce oferă acestea mai concret.
Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple (AISM) în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român deschide porțile expoziției „Scleroza multiplă în artă.”
Distribuitorul de dispozitive medicale si suplimente alimentare Italtrade & Co. a preluat recent distribuția produselor Zuccari pe piața din România.
Epilarea definitiva cu laser este o procedura medicala care necesita atentie deosebita din partea medicului in timpul sedintelor de epilare.
Spălatul pe dinți se învață acasă, în familie. De aceea, Crucea Roșie din România, în parteneriat cu Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România.
Noul sondaj lansat de GLAMI în această primăvară aduce date relevante, colectate la începutul lunii aprilie 2021 de la vizitatorii site-ului www.glami.ro.