Domeniu: Comunicate de presa Sanatate

Indiferent dacă încercați să slăbiți sau să vă mențineți greutatea actuală, alegerea alimentelor care compun meniul zilnic poate fi o problemă serioasă.
Vara s-a instalat confortabil și nimic nu ne mai poate face să renunțăm la o bine meritată vacanță! Starea de spirit este alta, totul pare mai ușor atunci când știm că vacanța este după colț! După luni de zile de planuri, iată a venit momentul mult așteptat!
Laboratoarele BOIRON aniversează 90 de ani de existență. 90 de ani de inovație, 90 de ani dedicați cercetării, sănătății și produselor homeopatice.
Asociația OncoPacienților PHOENIX organizează „Soare Fără Pete”, campanie de prevenție a cancerului de piele, în perioada mai-septembrie 2022. Proiectul este deja la a șasea ediție, are cinci componente și o mulțime de acțiuni online și offline în București și
Lupta cu kilogramele în plus este greu de dus și de cele mai multe ori din ea riscăm să ieșim învinși.
Telios Care și Cluj Business Campus (CBC) anunță deschiderea primei clinici hybrid din România, într-un campus de birouri, dedicată atât angajaților care lucrează și locuiesc în clădirile ansamblului rezidențial, cât...
Nu există femeie care să nu își dorească un ten perfect curat, dar uneori indiferent de cât de multe produse de îngrijire folosim,  rezultatele parcă întârzie să apară.
Cea mai mare provocare a celor care vor să slăbească este programul strict al unei diete!
Românii sunt prima naționalitate de pacienți internaționali din cadrul spitalului, reprezentând o pondere de 35%