Domeniu: Comunicate de presa Sanatate

Comunicarea transparentă și eficientă cu factorii de decizie – crucială în gestionarea bolilor rare
Studiile au arătat că femeile cu niveluri ridicate de stres cronic tind să cadă în capcana alimentației emoționale.
Pacienții cu Duchenne au de acum la dispoziție primul site din România dedicat acestei boli rare, cu informații verificate de medici și autorități
Apa alcalină și dieta alcalină se numără printre preferatele celebrităților de la Hollywood precum Jennifer Aniston, Gwyneth Paltron și Kirsten Dunst care se bucură de beneficiile acestora.
Necesitatea registrelor de pacienți în Româania este un subiect îndelung discutat și niciodată pus în practică, dar specialiștii susțin că registrele ar putea prinde contur începând cu bolile rare, unde sunt mai puține cazuri pe fiecare boală.
Specializată în proceduri estetice și servicii stomatologice, Clinica Dr. Delia Thiess a introdus în portofoliul de echipamente laserul de înaltă tehnologie și precizie CO2 eCO2 Lutronic, oferind pacienților un serviciu avansat de îmbunătățire a texturii.
– Sef de lucrari (Lector) universitar la UMF “Carol Davila”, Bucuresti – Disciplina de Protetică Dentară – Desfășoară activități de predare, în cadrul Cursului de Protezare Totală, anul V, Stomatologie și al Rezidențiatului de Protetică Dentară.
-          pentru un zâmbet impecabil-
Consumul regulat de apă Kangen  ajuta organismul să se dezvolte la nivel celular, îmbunătățeste digestia, stimulează energia și starea generală de bine.
Celulita este o problemă comună cu care se confruntă majoritatea femeilor, indiferent de vârstă sau de greutate.