Domeniu: Comunicate de presa Sanatate

Inca de la nastere, sugarii au un instinct natural de a suge care este considerat primul reflex de hranire.
World Class, cea mai mare rețea de cluburi și piscine din România, cu servicii integrate de Corporate Wellness, își dezvoltă în continuare oferta premium all-inclusive de health & fitness dedicate membrilor săi Corporate și anunță noi pachete
Cel mai bun punctaj a fost obținut de Prof. Univ. Dr. Siegfried Kasper, medic psihiatru și psihoterapeut, acesta fiind plasat în primii 0,2% oameni de știință ai lumii;
Bărbia dublă sau gușa, cum este denumită popular, “fură” câțiva ani din vârsta reală.
SANIMED, companie fondată de omul de afaceri Catalin HIDEG în 2013, este un centru model în cercetarea românească, reprezentativ atât la nivel naţional cât și internațional.
Sărbătorile de iarnă sunt cea mai frumoasă perioadă a anului, dar și cea mai bogată din punct de vedere culinar. Indiferent unde am ales să ne petrecem sărbătorile, mesele au fost încărcate de bunătăți și dulciuri și nimeni nu a mai ținut cont de calorii. 
LauraMED este o echipă de medici stomatologi specialiști și generaliști coordonată de Dr. Laura-Alina SĂFTOIU, medic stomatolog cu competențe în Implantologie Orală, Master în "Restaurări protetice cu sprijin implantar" și medic rezident Parodontologie.
În cadrul Adunării Generale a Local American Working Group - LAWG, organizată la sediul Ambasadei Statelor Unite la București, membrii organizației LAWG si-au anuntat prioritatile.
Bărbia dublă sau gușa, cum este denumită popular, “fură” câțiva ani din vârsta reală.
Proaspăt intrat în clinicile și saloanele de specialitate din România, 3 Phasic System este un tratament de înfrumusețare.