Domeniu: Comunicate de presa Social

Despre beneficiile voluntariatul în viața noastră, la seminariile gratuite Sun Talks.
Industrie Mică Prahova SA continuă și în acest an implicarea la nivel local în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație prin sprijinirea Zilelor Siguranței Roadpol, succesorul campaniei organizate de TISPOL sub numele „Proiectul Edward”.
Românii care caută oferte de îngrijire a bătrânilor la domiciliu în Germania au de acum posibilitatea să negocieze direct cu familiile.
Asociația Institutul pentru Parteneriat Bucovina lansează Campania de informare ”Prietenia ta, le face bine! Fii alături de ei!”, în data de 07.08. 2023, ora 12:00, la sediul Centrului Multifuncțional de Zi HOPE`S al Asociației Schitul Laura Lavrentie Rădăuți
Pentru al doilea an consecutiv, Industrie Mică Prahova SA şi blogul Drumul în siguranţă organizează Ziua Nino Nino, un proiect dedicat exclusiv siguranţei rutiere pentru copii.
Sunt ultimele zile în care mai sunt deschise înscrierile la cea de-a 7-a ediție a Competiției de Biliard în Scaun Rulant.
Trigabolo, o bucată din istoria Argentinei
Ploieşti, 14 februarie 2023 – Odată cu aniversarea a 10 ani de la crearea blogului Drumul în siguranţă, Industrie Mică Prahova SA aduce în atenţia publică un nou studiu dedicat îmbunătăţirii siguranţei rutiere, de data aceasta abordând problema vitezei.
La invitația Asociației BookLand, care tocmai finalizase renovarea Școlii Gimnaziale Romanu (județul Brăila), Camelia Potec, Președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, născută în Brăila, a acceptat să o viziteze, să interacționeze cu elevii.
Ploieşti, 11 noiembrie 2022 - Industrie Mică Prahova SA și blogul Drumul în siguranță se alătură și în acest an campaniei Road Safety Week iniţiată de Fundaţia Brake, care va avea loc în perioada 14 – 20 noiembrie.