Domeniu: Comunicate de presa Social

Peste 600 de tineri NEETs cu rezidenta in regiunea Sud – Est vor beneficia in urmatorii 2 ani de măsuri active de ocupare a fortei de muncain cadrul proiectului „IMPACT - Insertia si Mobilitatea Profesionala prin Actiuni de Calitate dedicate Tinerilor”.
Subway își extinde meniul prin lansarea variantei XL pentru două dintre produsele sale premium, wrap și salată XL.
Potrivit studiului realizat de Julius Meinl în patru orașe din Europa, aproximativ 13 miliarde de întâlniri sociale nu au mai avut loc în 2020 din cauza pandemiei.
Domeniile prioritare sunt educația, biodiversitatea, sănătatea și sprijinirea grupurilor vulnerabile
Producătorul de mobilă TANDEM din Chişinău, Republica Moldova, deschide cel de-al șaptelea magazin din România, la Iași.
Industrie Mică Prahova SA se implică din nou în siguranţa rutieră din România, de această dată prin promovarea importanţei limitării vitezei.
Compania internațională Klarwin continuă demersurile de creștere a calității vieții locuitorilor de la Pata-Rât și donează patru tone de produse alimentare
Compania internațională Klarwin anunță astăzi, 22 aprilie, semnarea unui acord de colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.
Asociația Adi Hădean și Organizația Umanitară CONCORDIA au semnat joi, 25 martie a.c., la Ploiești, un parteneriat.
Asociația Adi Hădean anunță depășirea pragului de 200.000 de porții de mâncare distribuite cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva COVID-19.