Domeniu: Comunicate de presa Social

Domeniile prioritare sunt educația, biodiversitatea, sănătatea și sprijinirea grupurilor vulnerabile
Producătorul de mobilă TANDEM din Chişinău, Republica Moldova, deschide cel de-al șaptelea magazin din România, la Iași.
Industrie Mică Prahova SA se implică din nou în siguranţa rutieră din România, de această dată prin promovarea importanţei limitării vitezei.
Compania internațională Klarwin continuă demersurile de creștere a calității vieții locuitorilor de la Pata-Rât și donează patru tone de produse alimentare
Compania internațională Klarwin anunță astăzi, 22 aprilie, semnarea unui acord de colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.
Asociația Adi Hădean și Organizația Umanitară CONCORDIA au semnat joi, 25 martie a.c., la Ploiești, un parteneriat.
Asociația Adi Hădean anunță depășirea pragului de 200.000 de porții de mâncare distribuite cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva COVID-19.
Julius Meinl extinde linia de produs „The Originals’’ prin lansarea ediției limitate Vietnam Whisky Barrel.
Clubul Sportiv Kyodai a finalizat „Succes”, proiectul social în urma căruia 105 copii cu nevoi speciale au beneficiat de un plan de antrenamente online.
Asirom VIG lansează prin intermediul platformei Familia România campania de CSR „Bradul cu fapte bune”, în colaborare cu Organizația Umanitară CONCORDIA.