Domeniu: Comunicate de presa Sport

Cei pasionați de adrenalină pot avea parte de o experiență memorabilă la aerodromul Clinceni: saltul cu parașuta la 4000 de metri deasupra capitalei.
În perioada 27 - 28 ianuarie 2024 a avut loc la București, Cupa Riposta la sabie, feminin și masculin.
Jugador Cosmico este mai mult decat o piesa muzicala compusa de DANY D; este o poveste sonora inchinata unei personalitati sportive impresionante. In contextul zilei de nastere a lui Alexis SANCHEZ, 19 decembrie, supranumit El Nino Maravilla,” aceasta creat
"Jugador Cosmico" este mai mult decat o piesa muzicala compusa de DANY D; este o poveste sonora inchinata unei personalitati sportive impresionante. In contextul zilei de nastere a lui Alexis SANCHEZ, 19 decembrie, supranumit "El Nino Maravilla,” aceasta creat
În perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2023, asociația Club Sportiv TNT Brothers a organizat la aerodromul Clinceni Campionatul Național de Formation Skydiving 4-Way (CNFS 4-Way).
Vino pe 1 octombrie 2023 să alergăm împreună în inima Deltei Văcărești la cel mai verde eveniment sportiv din București, organizat de Sun Plaza în Parcul Natural Văcărești.
Bucureșteanul Ioan Tudose va reprezinta România la Malmö Open EUROPEAN WHEELCHAIR MASTERS 2023 și Malmø Open 8-Ball Challenge (9-11 februarie).
Asociația Club Sportiv TNT Brothers a organizat cel mai special moment al sezonului 2022 - primul salt în tandem din acest an cu un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile, care și-a dorit să organizeze cea mai palpitantă cerere în căsătorie de la înălțime.