Domeniu: Comunicate de presa Sport

În cadrul evenimentului „Girls can Fly!”, organizat de asociația Club Sportiv TNT Brothers în perioada 2-5 iunie, au fost realizate primele două recorduri naționale de formații feminine în cădere liberă.
Cartea va fi disponibilă din 25 mai, la chioșcurile de presă, pe publisol.ro, în librării și magazine online.
Waterdrop lansează în România prima colecție în ediție limitată dedicată sportivilor și persoanelor pasionate de un stil de viață activ.
„Imi place ca este un masaj uscat, fara uleiuri, si faptul ca pot sa-l fac cand si cum ma taie pe mine capul, fara sa ma atinga cineva” (Andreea, Aualeu Fitness Timisoara)
„Simti cum 5, 6 sau chiar 8 persoane iti fac in acelasi timp cel mai bun masaj anticelulitic” (Stela, First Med Center Radauti)
Legendarul jucător de fotbal internațional de origine italiană, Gianluigi Buffon, va fi imaginea campaniei Takeaway UEFA EURO 2020™.
TNT Brothers, cea mai mare asociație de parașutism din România și una dintre cele mai mari din SE Europei, a împlinit 10 ani de activitate.
TNT Brothers, cea mai mare asociație de parașutism din România, povestește cum a fost afectată de pandemie și ce măsuri a luat pentru protejarea asociației.
Afla cum poti alege doar cele mai bune proteze dentare de la Knockout si de la brandurile de top.
Miercuri, 5 Februarie, ora 18:00, are loc deschiderea Acumen Sport Vitan, cel de-al doilea centru de antrenament Acumen din România.