Domeniu: Comunicate de presa Sport

Vino pe 1 octombrie 2023 să alergăm împreună în inima Deltei Văcărești la cel mai verde eveniment sportiv din București, organizat de Sun Plaza în Parcul Natural Văcărești.
Bucureșteanul Ioan Tudose va reprezinta România la Malmö Open EUROPEAN WHEELCHAIR MASTERS 2023 și Malmø Open 8-Ball Challenge (9-11 februarie).
Asociația Club Sportiv TNT Brothers a organizat cel mai special moment al sezonului 2022 - primul salt în tandem din acest an cu un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile, care și-a dorit să organizeze cea mai palpitantă cerere în căsătorie de la înălțime.
București, 20 octombrie 2022 – Mai e o doar o săptămână până când publicul e chemat să-l voteze pe cel mai tare dansator de street-dance din România: pe 27 octombrie, la Circul Metropolitan București.
O adevărată lecție de viață s-a scris vineri, 23 septembrie, la Clubul IDM din București, în cadrul Competiției de Biliard în Scaun Rulant.
De la București în Johannesburg: Red Bull Dance Your Style caută cel mai tare dansator de street dance din România într-un show electrizant.
Au început înscrierile pentru Competiția de Biliard în Scaun Rulant (CBSR), ediția cu numărul 6, care va avea loc pe 23 septembrie la Clubul IDM din București.
În cadrul evenimentului „Girls can Fly!”, organizat de asociația Club Sportiv TNT Brothers în perioada 2-5 iunie, au fost realizate primele două recorduri naționale de formații feminine în cădere liberă.
Cartea va fi disponibilă din 25 mai, la chioșcurile de presă, pe publisol.ro, în librării și magazine online.
Waterdrop lansează în România prima colecție în ediție limitată dedicată sportivilor și persoanelor pasionate de un stil de viață activ.