Domeniu: Comunicate de presa Targuri, Expozitii

La Campionatului Mondial FMBB 2023 România s-au înscris în total 110 echipe, din 48 de  țări, între care 3 echipe din România.
Au mai rămas două săptămâni până la cel mai așteptat eveniment al acestui început de primăvară – CONIL Fest, Festivalul Integrării – Mama SuperEroina mea, organizat de Asociația CONIL.
Galeria Zamca și Asociația Institutul Bucovina îi urează un sincer “La mulți ani!” maestrului și colaboratorului Mihai Pânzaru-PIM
Anul acesta, de ”Ziua Copilului”, v-am pregătit o experiență memorabilă!
Peste 200 de branduri beauty participă la cel mai mare și mai așteptat târg de produse de înfrumusețare din România, Cosmobeauty EXPO.
Planete uriașe, navete spațiale, expoziții cosmice și călătorii VR prin Univers! Așa se poate descrie cea de a 12-a aniversare a centrului comercial Sun Plaza.
Sun Plaza organizează, în perioada 25-27 martie, cea de-a doua ediție a Târgului Educational pentru copii. Ultimul weekend din martie este despre “Învățare cu ËXTRA îndrumare, fără necunoscute.”
Târgul virtual va avea loc în perioada 23-25 aprilie și sunt așteptați peste 10.000 de participanți. Evenimentul se desfășoară în cadrul unei platforme digitale