Domeniu: Comunicate de presa Targuri, Expozitii

Începând cu 15 iunie, Bucureștiul se îmbogățește cu un proiect educațional și de conservare a biodiversității unic în Europa: REPTILAND.
Cosmobeauty Expo 2023 – cel mai mare târg cu vânzare al industriei frumuseții din România, se va desfășura în perioada 23-25 iunie, la Sala Polivalentă din București.
La Campionatului Mondial FMBB 2023 România s-au înscris în total 110 echipe, din 48 de  țări, între care 3 echipe din România.
Au mai rămas două săptămâni până la cel mai așteptat eveniment al acestui început de primăvară – CONIL Fest, Festivalul Integrării – Mama SuperEroina mea, organizat de Asociația CONIL.
Galeria Zamca și Asociația Institutul Bucovina îi urează un sincer “La mulți ani!” maestrului și colaboratorului Mihai Pânzaru-PIM
Anul acesta, de ”Ziua Copilului”, v-am pregătit o experiență memorabilă!
Peste 200 de branduri beauty participă la cel mai mare și mai așteptat târg de produse de înfrumusețare din România, Cosmobeauty EXPO.
Planete uriașe, navete spațiale, expoziții cosmice și călătorii VR prin Univers! Așa se poate descrie cea de a 12-a aniversare a centrului comercial Sun Plaza.