Domeniu: Comunicate de presa Targuri, Expozitii

Anul acesta, de ”Ziua Copilului”, v-am pregătit o experiență memorabilă!
Peste 200 de branduri beauty participă la cel mai mare și mai așteptat târg de produse de înfrumusețare din România, Cosmobeauty EXPO.
Planete uriașe, navete spațiale, expoziții cosmice și călătorii VR prin Univers! Așa se poate descrie cea de a 12-a aniversare a centrului comercial Sun Plaza.
Sun Plaza organizează, în perioada 25-27 martie, cea de-a doua ediție a Târgului Educational pentru copii. Ultimul weekend din martie este despre “Învățare cu ËXTRA îndrumare, fără necunoscute.”
Târgul virtual va avea loc în perioada 23-25 aprilie și sunt așteptați peste 10.000 de participanți. Evenimentul se desfășoară în cadrul unei platforme digitale
În perioada 19 noiembrie – 18 decembrie 2020 are loc expoziția dedicată primei intervenții realizate de „Ambulanța pentru Monumente – Muntenia Nord”.
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice.
B-Cure Laser România va participa, în perioada 5-7 decembrie, la expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, Denta.
Robotul promoțional Tokinomo, cea mai eficientă și inovativă soluție de in-store marketing, va fi expus la Muzeul Publicității si Brandurilor Românești.