Domeniu: Comunicate de presa Tehnologie, Cercetare, Stiinta

Viata pe Pamant este conditionata de existenta resurselor de apa potabila. Activitatile umane genereaza importante cantitati de ape reziduale (reziduuri organice, microorganisme patogene, metale grele, detergenti etc.).
În perioada 13-15 mai, între orele 10.00.-18.00, va avea loc în Campusul Veterinară – Cotroceni, din Splaiul Independenței nr. 105, prima ediție a ”Zilelelor Facultății de Medicină Veterinară”.
Oveit lansează noile tichete NFT end-to-end și noua sa soluție Oveit NFT. La nivel mondial, piața NFT ia amploare, ajungând în 2021 la un volum al vânzărilor de peste 24 de miliarde de dolari, comparativ cu aproape 95 de milioane în anul precedent. 
Conferința finală se va desfășura în mediul online, pe platforma ZOOM, în data de 21.01.2022, începând cu ora 10:00. Link-ul de acces la conferință va fi disponibil pe website și pe pagina de Facebook ale proiectului.
Fonduri în valoare de 1.422.000 lei pot fi câștigate de cele mai creative start-up-uri europene, centrate pe servicii de îngrijire a animalelor de companie.
NeoTech, un nou start-up românesc în domeniul criptomonedelor, a lansat la sfârșitul săptămânii trecute pe piață platforma digitală neotech.finance, prin care oferă acces investitorilor la achiziția monedei virtuale (simbol NEOT) în faza de presales.
16 personalități cu notorietate în domeniul inovației vor susține discursuri despre premisele viitorului și importanța digitalizării și a tehnologiei în evoluția societății românești.
Primul eveniment TEDxInovatorilorStreet, organizat de Clusterul inovației și inventicii în tehnologie - Inventikus, va avea loc pe 16 septembrie 2021 la MATER - Biblioteca de Materiale din cadrul NOD Makerspace (Splaiul Unirii nr. 160).
Poveștile invitaților TEDxInovatorilorStreet, despre parcursul aventuros de la idee la inovație, despre invenții care pot schimba lumea în mai bine, dar și despre provocările viitorului, oferă speranța că România și-ar putea susține inventatorii pentru ca ulte