Domeniu: Comunicate de presa Tehnologie, Cercetare, Stiinta

Sunteți fascinat de lumea servomotoarelor și dornic să vă îmbunătățiți experiența ca inginer? Mitsubishi Electric are plăcerea să vă invite la un atelier exclusiv și gratuit dedicat inginerilor, care are în centru servomotoarele.
Dezvoltarea unor produse noi sau îmbunătățite prin utilizarea iradierii cu radiații gamma, integrarea iradierilor tehnologice și optimizarea proceselor de fabricație, în scopul creșterii competitivității economice
ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice.
Academia Online Primul Milion prezintă Netflixul Banilor, singura platformă de streaming din România dedicată educației financiare, cu lecții ilustrate și cursuri practice pe înțelesul tuturor.
In perioada 26-28 octombrie 2022 s-a desfasurat la Cluj-Napoca cea de a 20-a editie a Salonului International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii - PRO INVENT 2022.
In perioada 14 -16 septembrie 2022, la Suceava, s-a desfasurat al 13-lea Workshop International de Compatibilitate Electromagnetica CEM 2022.
Viata pe Pamant este conditionata de existenta resurselor de apa potabila. Activitatile umane genereaza importante cantitati de ape reziduale (reziduuri organice, microorganisme patogene, metale grele, detergenti etc.).
În perioada 13-15 mai, între orele 10.00.-18.00, va avea loc în Campusul Veterinară – Cotroceni, din Splaiul Independenței nr. 105, prima ediție a ”Zilelelor Facultății de Medicină Veterinară”.
Oveit lansează noile tichete NFT end-to-end și noua sa soluție Oveit NFT. La nivel mondial, piața NFT ia amploare, ajungând în 2021 la un volum al vânzărilor de peste 24 de miliarde de dolari, comparativ cu aproape 95 de milioane în anul precedent.