Top 5 motive pentru care vizitatorii tăi iubesc videoclipurile online

Utilizatorii de conținut video sunt în continuă creștere și nu de la an la an, ci de la lună la lună. Potrivit unui studiu recent efectuat de comStore, luna trecută 178 milioane de utilizatori au vizualizat conținut video. Ei vizualizând conținut video online, practic fiecare persoană a petrecut o medie de 16,8 ore privind la diverse materiale în format video pe internet. Asta înseamnă per total 2,99 miliarde de ore petrecute pe lună de vizionare conținut video, doar în SUA. Dacă ai căzut de pe scaun citind aceste numere sau pur și simplu ai exclamat WOW, ar fi bine să iei poziție. Talk Fusion este compania perfect poziționată pe acest trend și merită toată atenția. Deci hai să lămurim misterul de ce conținutul video online este atât de atractiv:

1. Este mobil. Nu sunt sigur dacă ai fost printr-un aeroport, dar dacă ai fost cu siguranță ai remarcat numeroase persoane care privesc diverse video-uri pe laptop, iPad și telefon. Conținutul video este din ce în ce mai vizualizat atunci când se călătorește. Amintește-ți cum la începutul anilor 2000 toată lumea folosea iPad-ul pentru a asculta muzică. Acum cu mai mult conținut video disponibil și tehnologie mai avansată face ca orice persoană, în timpul său liber din timpul unei călătorii și nu numai, să caute pentru a vizualiza ultimele episoade tv preferate, filme, videoclipuri și știri. Dacă înainte vorbeam despre ascultare în mișcare, în prezent vorbim despre vizionare în mișcare.

2. Este social. În social media lumea dorește nu doar să privească, ci și să spună mai departe prietenilor sau familiei ceea ce privesc. Conținutul video online permite utilizatorilor să actualizeze în timp real pe rețelele de socializare sau pe blogurile personale, comunicând astfel și altora la ce anume se uită acum.

3. Este cerut. Conținutul video online este convenabil. Nu necesită ca utilizatorii să își facă timp din programul pe care îl are fiecare pentru a privi ceva. Utilizatorii online pot privi ceea ce vor și când vor. Un player video online permite, pauze, opriri și derulări.

4. Este unic. Video-urile online sunt variate. Acestea nu existau acum 10 ani, dar astăzi website-urile au început să producă propriul conținut video online unic tocmai cu scopul de a dezvolta propria marcă (brand). Cei care vizionează materiale video online beneficiază de o mai mare varietate de conținut online specializat.

5. Este simplu. Video-urile online sunt ușor de vizionat. Nu necesită efort sau bani. Vezi un videoclip pe site-ul preferat și îl vizualizezi pur și simplu. Tot ce trebuie făcut pentru a vizualiza este să apeși PLAY. De-a lungul anilor, televiziunea a devenit foarte complicată și costisitoare astfel încât chiar și acestea se orientează pe conținutul video online. Dacă încă nu ai conținut video integrat în website-ul tău sau în formele de comunicare cu clienții sau prietenii tăi sunt sigur că aceștia nu se vor supăra dacă începi să realizezi propriile tale videoclipuri. Să te asiguri doar că video-urile tale îndeplinesc cele cinci caracteristici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Sunt multe companii pe care le cunosti si fac zeci si sute de mii de euro datorita strategiilor de marketing pe care le aplica. Ce faci insa cand tu esti...
Ideile de afaceri pe timp de criză sunt oportunități excelente prin care încercăm să ne ducem traiul cu decență, prin care încercăm să renunțăm la locurile de muncă actuale, prin...
Cativa pasi pe care afacerile mici trebuie sa ii respecte pentru a putea deveni rapid un brand de succes.
În acest articol vreau să aduc mai multe idei privind modul în care orice business se poate folosi de videoclipuri ca și de o pârghie în
Astăzi, marketingul video oferă mari beneficii companiilor, afacerilor și organizațiilor care doresc să furnizeze informații sau să stabiliească legături profesionale