Domeniul serviciilor de transfer aeroport este in continua dezvoltare in Romania

IBIS World a publicat la finalul anului 2017 un studiu realizat in USA potrivit caruia, companiile care realizeaza transferuri de la si spre aeroport se confrunta cu o competitie in crestere a serviciilor independente de transport, precum Uber sau car sharing. In aceste conditii se observa o scadere a veniturilor alocate de companii pentru transferuri, cu toate ca numarul calatoriilor cu avionul a crescut.

Aceasta situatie se regaseste si in Romania datorita serviciilor alternative de transport pentru care turistii pot opta la finalul calatoriei. De cealalta parte, turistii care vin in vacanta, si, indeosebi cei care ajung in tara in interes de afaceri, aleg companiile specializate in acest tip de transfer din mai multe motive, printre care putem enumera: accesul la un serviciu premium de transport, flexibil, personalizat si dedicat, oferit de o companie de renume.

Nevoia de siguranta si dorinta de a accesa servicii premium de transfer care sa ofere disponibilitate 24/7 si un sofer dedicat, vorbitor de limba engleza reprezinta factorii pricipali care influenteaza decizia oamenilor de afaceri. afirma Ortansa David, Manager General David Intercar. Din experienta noastra, pentru manageri si antreprenori, timpul este cea mai importanta resursa. Din acest motiv, ei opteaza pentru un partener de mobilitate care sa le ofere flexibilitate si pe care sa conteze oricand, fie ca este vorba despre o deplasare de serviciu sau doar despre o zi de vacanta.

In acest context, desi exista numeroase alternative pentru transferurile zilnice de la si spre aeroport, companiile specializate din industrie devin principalele optiuni pentru oamenii de afaceri care realizeaza frecvent calatorii in Romania sau in afara. Rapiditatea, promptitudinea, flexibilitatea si siguranta reprezinta motivele principale pentru care acest domeniu se afla intr-o continua expansiune.

Infiintata in 2005, David Intercar ofera servicii premium de rent a car, transferuri de la hotel la aeroport si tururi organizate in tara cu soferi vorbitori de limba engleza si servicii logistice complete pentru evenimente internationale. Portofoliul sau include companii romanesti, dar si multinationale, din diverse domenii: IT, real estate, food & beverages, banking, farma, retail, hospitality, automotive, financiar, dar si diverse ambasade. De asemenea, compania se implica, in mod activ, in comunitatile de afaceri din tara si din strainatate, facand parte din: Camera de Comert si Industrie Romano – Germana,  Camera de Comert Romano – Olandeza si Camera de Comert Romano – Britanica.

Alte Comunicate de presa de Cocîrță Mihaela:

Sartorom, prima companie de echipamente de laborator fondată după 1989, cu capital integral românesc, aniversează anul acesta 30 de ani de activitate în România.
Alukönigstahl - furnizor de soluții premium pentru construcții rezidențiale și lider pe piața sistemelor din aluminiu și oțel - vine cu o serie de soluții
MediHelp Internațional anunță introducerea unui instrument de plată care revoluționează industria asigurărilor de sănătate.
Prima companie din România care a obținut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe uși de exterior rezistente la foc și etanșe la fum este Aluco.
AluKönigStahl, lider pe piața sistemelor din aluminiu și oțel a îndeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care și le-a propus pentru anul 2020.