Domeniu: Comunicate de presa Prahova

Pentru al doilea an consecutiv, Industrie Mică Prahova SA se alătură iniţiativei de conştientizare a importanţei siguranţei rutiere şi reducere a numărului victimelor accidentelor de circulație sub numele de ROADPOLSafetyDays.
5 copii de la Asociația Sindrom Down Ploiești și 20 de seniori, membri ai centrelor de zi din Ploiești s-au pregătit pe parcursul lunii Iunie pentru competiția finală Printre cuvinte Intergeneraționale.
Industrie Mică Prahova SA se implică din nou în siguranţa rutieră din România, de această dată prin promovarea importanţei limitării vitezei.
Brandul GRID, cu capital 100% românesc, a deschis cel de-al 11-lea magazin al rețelei în Ploiești Shopping City.
Retailerul național cu capital 100% românesc, Various Brands, a reamenajat magazinul din incinta Ploiești Shopping City.
Ploieşti - 15 septembrie, 2020 - Industrie Mică Prahova SA se implică din nou în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație
Firescul oricarui business in turism este sa fie animat de oameni. Pandemia a redus la tacere si a incremenit totul brusc.
Proiectul BYSC – Environment își propune să influențeze pozitiv comportamentul față de mediu al locuitorilor bazinului superior al Văii Teleajenului
Stilios este firma de reciclare deseuri Ploiesti care va scapa de deseuri, oricand va doriti.
Industrie Mică Prahova SA se implică în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație prin sprijinirea Proiectului Edward.