Domeniu: Comunicate de presa Prahova

Industrie Mică Prahova SA continuă și în acest an implicarea la nivel local în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație prin sprijinirea Zilelor Siguranței Roadpol, succesorul campaniei organizate de TISPOL sub numele „Proiectul Edward”.
Asociația Terapii pentru dezvoltarea potențialului uman anunță finalizarea proiectului „Mamele speciale fac sport", dedicat mamelor copiilor cu dizabilități severe din municipiul Ploiești și împrejurimi.
Asociația Together Romania din Campina, acreditata Erasmus pentru sectorul Tineret, a desfășurat proiectul cu numărul 2022-1-RO01-KA151-YOU-000056775 în perioada iunie 2022 - august 2023 și a avut ca obiectiv principal realizarea a 3 mobilități ale tinerilor.
Asociația Together Romania din Campina este beneficiara proiectului de acreditare din domeniul tineretului Erasmus+, Proiecte de mobilitate, aprobat de ANPCDEFP cu numărul 2023-1-RO01-KA151-YOU-000134997.
Asociația Terapii pentru dezvoltarea potențialului uman anunță lansarea proiectului „Țintim spre vârf", dedicat tinerilor cu sindrom Down din municipiul Ploiești și împrejurimi.
În perioada de desfășurare a proiectului, Asociația GO-AHEAD a realizat parteneriate cu 12 organizații non guvernamentale active în județul Prahova.
Asociația Terapii pentru dezvoltarea potențialului uman vizează îmbunătățirea calității vieții a 30 de mame de copii cu dizabilități severe, a stării de bine fizice, psihice si emotionale prin antrenamente de fitness.
Ca parte a proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, Asociația GO-AHEAD lansează 12 materiale audio-video de tip podcast cu titlul „Activ în comunitatea mea” publicate în perioada aprilie-mai 2023.
Pentru al doilea an consecutiv, Industrie Mică Prahova SA şi blogul Drumul în siguranţă organizează Ziua Nino Nino, un proiect dedicat exclusiv siguranţei rutiere pentru copii.
În cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, implementat de Asociația GO-AHEAD, a fost elaborat Studiul Analiza de evaluare a instrumentelor digitale la nivelul județului Prahova.