Domeniu: Comunicate de presa Prahova

Ploieşti, 12 septembrie 2022 - Industrie Mică Prahova SA continuă susţinerea iniţiativei ROADPOL de promovare a importanţei siguranţei rutiere şi în acest an, prin campania „Şosele pentru fiecare".
15 aprilie, 2022, Ploieşti - Campania „Eroii siguranţei rutiere”, derulată în luna noiembrie a anului trecut de Industrie Mică Prahova SA şi blogul Drumul în siguranţă, a primit aseară un premiu în cadrul Galei CSR Awards.
Anul 2021 a însemnat vânzări record pentru DABSTORE.ro, unul dintre cele mai noi magazine online lansate în România. Pentru prima dată de la înființare, DAB MSP, compania care deține magazinul...
Monica Marișoiu, Managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord, a câștigat premiul Ray Kroc, acordat celor mai performanți Manageri de restaurant McDonald’s la nivel global.
Pentru al doilea an consecutiv, Industrie Mică Prahova SA se alătură iniţiativei de conştientizare a importanţei siguranţei rutiere şi reducere a numărului victimelor accidentelor de circulație sub numele de ROADPOLSafetyDays.
5 copii de la Asociația Sindrom Down Ploiești și 20 de seniori, membri ai centrelor de zi din Ploiești s-au pregătit pe parcursul lunii Iunie pentru competiția finală Printre cuvinte Intergeneraționale.
Industrie Mică Prahova SA se implică din nou în siguranţa rutieră din România, de această dată prin promovarea importanţei limitării vitezei.
Brandul GRID, cu capital 100% românesc, a deschis cel de-al 11-lea magazin al rețelei în Ploiești Shopping City.
Retailerul național cu capital 100% românesc, Various Brands, a reamenajat magazinul din incinta Ploiești Shopping City.
Ploieşti - 15 septembrie, 2020 - Industrie Mică Prahova SA se implică din nou în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație