Domeniu: Comunicate de presa Administratie Publica

Minio Studio anunță episodul 3 din seria Creative Chaos
La 7 iunie 2022, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a pronunțat o decizie remarcabilă împotriva Rusiei și în favoarea Martorilor lui Iehova.
În cadrul proiectul DizabilTech asociația va organiza webinarii și workshopuri online prin intermediul cărora va învăța beneficiarii proiectului (persoanele adulte cu dizabilități fizice) noțiuni de bază despre tehnologia informației.
Scoala de soferi este un proces destul de scurt, insa incarcat cu emotii si cu informatii pe care le vei folosi intreaga viata. Sedintele de condus, chestionarele si partea teoretica a scolii de soferi te vor ajuta sa te bucuri de abilitatea de a conduce si sa
Bucuresti, 28.09.2021 – Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) anunta lansarea oficiala a primului Club de robotica marca NITRO Clubs EU din Romania in cadrul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti – Biblioteca “Ion Cre
Atena, Grecia - 16 iulie 2021 - Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că dl. Pat Wilson, Comisar al Departamentului pentru Dezvoltare Economică din Georgia (GDEcD), a vizitat sediul companiei în Peania,Grecia.
România are două câștigătoare la ediția de anul acesta a concursului internațional de desene My Bright Smile™.
Concernul turco-german Bozankaya-Sileo contestă rezilierea de către Municipiul București a Contractului pentru producția a 100 de troleibuze.
Societatea DATE EVENTS SRL, a inceput la data de 01.2021 implementarea proiectului finantat prin masura „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”