Domeniu: Comunicate de presa Administratie Publica

Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții.
În inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, între 28 și 30 martie 2024, are loc ”The Woman Leadership Conference”, cea mai mare conferință de leadership feminin din România, ajunsă la cea de-a 12-a ediție.
RE-ACT- Reflections on Local Resilience and Reactions to COVID-19 impact on Youth/ Impactul pandemiei COVID-19 asupra tineretului. Analiza eficienței măsurilor adoptate și a capacității de răspuns, cod 101053745
În căutarea soluției ideale pentru îndepărtarea părului nedorit, epilarea definitivă cu laser s-a impus în ultimii ani ca o opțiune populară și eficientă.
Crime Scene Press vă propune o lectură perfectă pentru începutul noului an: romanul proaspăt ieșit de sub tipar Sfârșitul Anului Nou, scris de Martin Österdahl, directorul executiv al îndrăgitului concurs Eurovision.
Peste 250 de femei din localitățile Măgureni și Cornu de Jos, județul Prahova, Ghermănești și Dobrești din județul Ilfov, dar și din Colonești județul Olt au beneficiat de sesiuni gratuite de informare despre prevenția și depistarea cancerului de sân.
WAVE semnează campania de lansare a celui mai nou serviciu de ridesharing disponibil în București, Blue, parte a grupului Autonom.
An de an, în drumul către o versiune mai bună a noastră, cărțile devin ghiduri prețioase, deschizând uși către dezvoltarea noastră atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.
Fundatia Judeteana pentru Tineret Gorj anunta finalizarea cu succes a proiectului "Fii un lider in propria ta viata si alege sa-ti construiesti o lume Fara Droguri" prin intermediul campaniei de informare si prevenire antidrog Fara#Droguri