Domeniu: Comunicate de presa Administratie Publica

Atena, Grecia - 16 iulie 2021 - Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că dl. Pat Wilson, Comisar al Departamentului pentru Dezvoltare Economică din Georgia (GDEcD), a vizitat sediul companiei în Peania,Grecia.
România are două câștigătoare la ediția de anul acesta a concursului internațional de desene My Bright Smile™.
Concernul turco-german Bozankaya-Sileo contestă rezilierea de către Municipiul București a Contractului pentru producția a 100 de troleibuze.
Societatea DATE EVENTS SRL, a inceput la data de 01.2021 implementarea proiectului finantat prin masura „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”
www.interviul.ro lansează campania “Vreau să fiu primar”
In primul rand toate pensiile actuale nu sunt atinse. Mai mult ,nici pensiile viitoare nu vor fi atinse.
Proiectul, care modifica Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, Legea administratiei publice locale nr. 215/2001
”Indexarea beneficiilor pentru familie nu este permisă sub legislația europeană. De asemenea, este o chestiune de non-discriminare: Dacă lucrătorii contribuie l
Adunarea Generală a ONU a aprobat, formal, adoptarea Pactului Global pentru Migrație, informează Agenția Reuters, citată de The New York Times.