Domeniu: Comunicate de presa Administratie Publica

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi lansează proiectul educațional ,,Cu lectura dai lovitura”, la patru ani de la manifestul ,,România vrea autostrăzi”.
Asociația pentru Sănătate Mintală a Copilului, alături de Asociația Împreună cu Zâmbet și Asociația Special Kids-Copii Speciali organizează la București, în data de sâmbătă, 18 martie, la Sala Dalles, o nouă conferință despre autism.
Atelierele și masterclass-urile de panificație sunt un subiect de mare actualitate în vizorul profesioniștilor
UrsPack, producator de ambalaje biodegradabile din Suceava, tine sub control stocurile si costurile productiei, realizeaza analize detaliate de business si gestioneaza eficient vanzarile si relatiile cu clientii, cu ERP si BI de la Senior Software.
Pleoape lăsate, exces de piele în jurul ochilor? Nu lăsa acest incovenient să-ți fure ani din privire!
Optimall SMIS este aplicaţia care permite o mai clară şi corectă gestionare a mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, acum şi pentru instituţiile publice. Softul a fost gândit şi...
Există magie în aer... Așa este sezonul sărbătorilor! O perioadă plină de cei dragi și festivități din belșug, fiind ceva pe care cu toții îl așteptăm cu nerăbdare în fiecare an.
Reducerile de prețuri aplicate produselor din oferta SMYK All for Kids sunt menite să transforme „goana după cadouri” înapoi în misiunea plină de entuziasm a căutării darului perfect pentru cei mici de către ajutoarele Moșului, părinții.
Creațiile artistice ale tinerilor români și ucraineni – subiectul central al unui festival organizat la Suceava, pentru promovarea păcii peste graniță
Anunț de presă privind începerea derulării proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRI-FOOD ACORDAT BENEFICIARULUI S.C. TRIO DALACIP S.R.L.”