Domeniu: Comunicate de presa IT&C

Parteneriatul cu TP-Link certifica cunostintele si expertiza pe care RNT le ofera clientilor sai in solutii si tehnologii avansate de telecomunicatii. Beneficiati de cele mai inovatoare tehnologii pentru cele mai bune viteze de transfer pe internet
Ambele companii vor fi prezente la Convenția anuală a CCA 2021, care va avea loc în Phoenix, Arizona, în America de Nord (20-22 septembrie), la standul Intracom Telecom # 2802.
Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi gestioneaza bugetele de resurse umane cu sistemul de management al performantei in HR, de la Senior Software. Compania a redus cu pana la 50% timpul dedicat operatiunilor de analiza si bugetare din zona de HR.
Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat lansarea soluției sale inteligente de gestionare a deșeurilor, care susține obiectivele orașelor și ale municipalităților de conservare a resurselor și protejarea mediului.
Dr. Wheel, furnizorul de piese si servicii auto din Mures, a investit in softurile integrate ERP si BI de la Senior Software pe care le-a integrat cu aplicatia de gestiune a service-ului auto.
Fortech Investments nu oferă doar capital, precum majoritatea fondurilor de investiții, ci și opțiunea de dezvoltare de produs și business pentru ideile cu potențial sau cea de a deveni parteneri cu specialiști din diferite domenii.
Merlins Beverages, producătorul băuturilor răcoritoare ”vitamin aqua”, și-a optimizat întreaga activitate, începând de la aprovizionarea cu materii prime și până la vânzarea produselor finite.