Domeniu: Comunicate de presa IT&C

Raportul Leadership Compass realizat recent de KuppingerCole plaseaza Thales ca lider de piata pe segmentul solutiilor de securitate pentru bazele de date si Big Data, datorita platformei sale de securitate a datelor CipherTrust.
Raportul KuppingerCole pozitioneaza Thales ca lider global pe piata solutiilor enterprise de autentificare datorita gamei sale SafeNet Trusted Access.
În 2020 solicitările proactive de poziții în cadrul companiei au crescut cu 18% pe segmentul middle și seniors
Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, anunta implementarea unui proiect de securitate cibernetică pentru WIND Hellas.
Examenele ECDL se pot da acum si la distanta, certificatele de competente digitale ECDL se emit digital, iar orice certificat ECDL poate fi autentificat online.
Primele grupe de alfabetizare digitala pentru seniori incep in aceasta luna. Programul Digital Citizen ofera acces la lumea online inclusiv persoanelor varstn
Veracomp - Exclusive Networks a semnat recent acordul de distributie pentru VMRay, furnizor global de solutii de detectare si analiza automata a malware-ului.
Allview anunță lansarea celui mai nou model al gamei Viper, V5.
Specialistul global raporteaza o crestere de 8% si ajunge la 2,6 miliarde de euro cifra de afaceri in 2020
Romanian Business Consult devine acționar unic al companiei ROPECO București, consolidându-și astfel poziția de lider integrator IT.