Domeniu: Comunicate de presa IT&C

Exclusive Networks are bucuria de a anunta organizarea editiei 2023 a celui mai relevant eveniment dedicat solutiilor Extreme Networks in Romania: Extreme Technology Day & Customers Success, marcand 15 ani pe piata locala.
Tremend Software Consulting, o companie a Publicis Sapient și un furnizor de top al soluțiilor tehnologice inovatoare, anunța cu mândrie că una dintre platformele sale educaționale a atins repere remarcabile, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai mari
Kreativ, distribuitor de unelte profesionale si materiale de instalatii, a depasit provocarile de business si s-a dezvoltat in ritmul dorit, cu ajutorul solutiilor integrate ERP, Business Intelligence si B2B, de la Senior Software.
Găzduire partajată vs. VPS hosting vs. servere dedicate
Senior Software aniverseaza 20 de ani de inovatie tehnologica pe piata solutiilor software pentru managementul integrat al afacerilor din Romania. Compania dispune de un portofoliu de sisteme unic pe plan national si are peste 500 de proiecte implementate.
Ideal FoodPack, producatorul care ofera solutii inovatoare de ambalare pentru industria alimentara si HoReCa, isi gestioneaza activitatea si isi poate scala cu usurinta afacerea, cu ajutorul sistemului SeniorERP de la Senior Software.
Pentru inovatiile de marketing aduse in Centrele Autorizate de Training (ATC) Fortinet ofera Gold Award, cea mai inalta distinctie acordata de cadrul retelei sale de parteneri.