Domeniu: Comunicate de presa Divertisment

Vocea de aur a Greciei, Alkistis Protopsalti, revine la București, la Sala Radio, pe 30 martie.
Tenorul Alin Stoica și dirijorul Daniel Jinga sunt invitații speciali ai artistului.
Doar o zi ne mai desparte de cel mai așteptat eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, Concertul „CRĂCIUN VIENEZ”.
La final de an, Editura Librex își suprinde cititorii cu un roman fascinant , “Respirația Dragostei” ce poartă semnătura scriitoarei Brittainy C. Cherry.
Crăciunul este la o… dorință distanță, dar Moșul deja a ajuns și și-a stabilit cartierul general la Sun Plaza. Între 9 și 11 decembrie și între 16 și 18 decembrie, în zona centrală de la etajul 1, se revarsă toată magia Sărbătorilor.
În luna decembrie ParkLake a pregătit un program special. Vino și descoperă ateliere și spectacole inedite pentru cei mici, surprize pentru cei dragi, carduri cadou pentru sesiuni de shopping de neuitat și multe altele.
SC RAW Bakery CO SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr. RUE M2-21000 din 16.03.2022...
Concertul „CRĂCIUN VIENEZ” cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble, va avea loc și anul acesta pe data de 22 decembrie, la Sala Palatului din București, de la ora 20:00.
În perioada 27 octombrie – 17 noiembrie, expoziția „Femeia: Un secol de schimbare” organizată de National Geographic România și National Geographic Society, susținută de ParkLake, vine pentru prima dată în România.
Luna septembrie marchează 6 ani de la deschiderea ParkLake. Cu ocazia aniversării, centrul comercial derulează campania “#6ani de ParkLake.