Domeniu: Comunicate de presa Divertisment

Relația de cuplu poate fi îmbunătățită și întărită prin experimentarea de lucruri noi și interesante împreună.
Producția Băieți Deștepți va fi distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 13 octombrie 2023.
Prietenii lui Mary contruiesc povestea Brambura alături de cei mai cunoscuți artiști din România și te așteaptă cu multe surprize!   Cristi, Iuli și Ioana coordonează în fiecare zi atelierele...
Ajuns la cea de a cincea ediție, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu”, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din România, va avea loc în zilele de 17 și 18 iunie, pe scena Târgului Drăgaica, Buzău.
În perioada 8-11 Iunie, ParkLake găzduiește Festival du Bonheur – o experiență culinară de neratat pentru cei care iubesc gastronomia.
Opera Națională București, în parteneriat cu Obswim, are bucuria să anunțe organizarea Festivalului KidZilla
În perioada 26 Mai – 8 Iunie, în ParkLake te așteaptă o incursiune în universul interactiv.
Mai e o doar săptămână până când Vama și Killa Fonic intră în cea mai așteptată bătălie muzicală a anului: pe 11 mai, la Romexpo, sar scântei la Red Bull SoundClash 2023! Două scene față-n față, 4 runde în forță și-o singură miză: aplauzele publicului!
Alessandro Safina va susține un concert de excepție alături de o orchestră simfonică pe data de 26 mai 2023 pe scena Sălii Palatului din București, începând cu ora 19:30.