Domeniu: Comunicate de presa Divertisment

În seara zilei de 1 aprilie 2024, la The Pub-Universității din București, a avut loc prima ediție a Galei Premiilor (ne)Muzicale ”Bomboana pe Colivă”, un spectacol-pamflet în care au fost ”distinși” soliști din zona pop-dance a muzicii românești.
Au fost decernate premiile Galei ”Bomboana pe Colivă”, pentru prestațiile (ne)muzicale și (ne)artistice din anul 2023 ale soliștilor de pop-dance din România.
Pentru prima dată în România, rap-ul se ia la întrecere cu electro, la Red Bull SoundClash, pe 23 mai, la Romexpo. Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care se pregătesc pentru cea mai creativă competiție muzicală: 2 scene față-n față, 4 runde provocatoare
Pe 23 mai, Red Bull SoundClash, bătălia muzicală a anului, se întoarce la Romexpo cu cea de-a 6-a ediție. Două scene față-n față, doi artiști reprezentând genuri muzicale complet diferite, un singur învingător ales de public.
Au fost stabilite nominalizările pe categorii ale premiilor (ne)muzicale Bomboana pe Colivă
Anul filmelor de artă de la Muzeul Național de Artă al României debutează vineri, 15 martie, de la ora 19:00, cu proiecția filmului documentar Tițian. Imperiul culorii.
„Sistemul Perfect”, o adaptare teatrală după piesa Sistemul Ribadier, a avut premiera în luna noiembrie a anului trecut.
În luna martie, Happy Cinema îți aduce o selecție vastă de filme, potrivite pentru toate gusturile și vârstele, care îți vor stârni imaginația și îți vor răscoli emoțiile!
Pe 1 Aprilie va avea loc prima Gală în care se vor decerna ”premii” pentru cele mai proaste cântece și interpretări din muzica pop-dance din România, din anul 2023.
Happy Cinema a pregătit filme de top pentru luna februarie, potrivite pentru toate gusturile și vârstele.