Domeniu: Comunicate de presa Divertisment

În luna Iulie ParkLake ți-a pregătit o expediție în trecut!
”EXPERIMENTEAZĂ STAREA DE BINE PRIN VIBRAȚII SENZORIALE!”
Tommy Hilfiger anunță că în cadrul celei de-a 75-a ediții a Festivalului de la Cannes, personalități franceze au purtat TOMMY HILFIGER.
Beach, Please! va avea loc în perioada 29 Aprilie - 1 Mai la Costinești.
A sosit sezonul zilelor însorite, care îmbie la răsfăț, relaxare și shopping de neuitat.
Pandemia nu mai stă în calea evenimentelor muzicale și a fanilor care își doresc să se bucure de concerte de calitate. The Pub Universității declară deschis la blues și jazz, odată cu ediția de primăvară a Urban Blues Fest.
Bine ai venit la cea mai colorată cursă de alergare din România! Distracție, muzică și o atmosferă super cool – așa descriem în câteva cuvinte The Color Run. În acest an, Rowenta s-a alăturat distracției și a devenit partener oficial The Color Run.
În luna iulie Asociația SENZORIA a inaugurat prima Grădină Senzorială întegrată într-un Centru de dezvoltare personală, psihoterapie, terapii senzoriale și evenimente, localizată la doar 30 km de București.
Până pe 11 iulie, Sun Plaza deschide porțile către o experiență extrasenzorială unică, Miratopia – un spațiu cu proiecții video interactive, realizat cu ajutorul tehnologiei digitale, menit să trezească simțurile și să îi poarte pe vizitatori într-o lume aproa
Niciun Grinch nu le poate fura copiilor bucuria Sărbătorilor de iarnă și a întâlnirii cu Moșul cel așteptat! Și cum, de data aceasta, cei mici nu vor mai putea