Domeniu: Comunicate de presa Cluj

Echipa “Donează sânge, fii erou!” organizează o campanie națională de donare de sânge în 42 de Centre de Transfuzie Sanguină din țară.   Voluntarii din Cluj vor fi prezenți la...
Ediția din acest an a concursului MECANICUL ANULUI și-a desemnat câștigătorii. Marele trofeu rămâne la Cluj-Napoca, locul unde a avut loc și finala națională aseară, pe 18 noiembrie.
Huna, vechea filozofie hawaiiană, este cunoscută ca fiind una dintre primele învățături ale lumii.
Sistemele si robotii folositi de Vitacom in depozitul din Cluj sunt coordonati de WMS de la Senior Software. Printre beneficiile oferite de WMS se numara reducerea timpilor de lucru, cresterea productivitatii angajatilor si control total asupra operatiunilor.
Vitacom Electronics, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si accesorii electronice din Romania, a automatizat o gama larga de procese si isi gestioneaza integrat toate canalele de vanzare cu solutia SeniorXRP de la Senior Software.
Finalul lunii martie a regăsit peste 650 de femei la Conferința Anuală de Leadership Feminin The Woman din Cluj-Napoca.
Săptămâna viitoare, peste 500 de femei își dau întâlnire la Conferința anuală The Woman pentru a celebra leadershipul feminin.
Un workshop focalizat pe rezultatele tale!
Luna martie, lună dedicată femeilor și sărbătorită an de an de The Woman, regăsește comunitatea în acest an celebrând leadershipul feminin, pe 30 Martie la Wonderland Cluj-Napoca.
O nouă ediție a Conferinței The Woman, eveniment anual dedicat leadershipului feminin, are loc în 30 martie 2023 la Cluj-Napoca.