Domeniu: Comunicate de presa Cluj

Fortech Investments, noua divizie de investiții lansată de compania de dezvoltare software din Cluj-Napoca, vrea să se implice și mai mult în domeniul tehnologiei, atât la nivel național cât și internațional.
Dr. Wheel, furnizorul de piese si servicii auto din Mures, a investit in softurile integrate ERP si BI de la Senior Software pe care le-a integrat cu aplicatia de gestiune a service-ului auto.
Fortech Investments nu oferă doar capital, precum majoritatea fondurilor de investiții, ci și opțiunea de dezvoltare de produs și business pentru ideile cu potențial sau cea de a deveni parteneri cu specialiști din diferite domenii.
În perioada 23 – 30 iulie are loc la Muzeul de Artă din Cluj Napoca în cadrul TIFF, expoziția multimedia Mirrors of Brâncuși, care te invită să faci parte din universul celui supranumit “inventatorul sculpturii moderne”.
Compania internațională Klarwin continuă demersurile de creștere a calității vieții locuitorilor de la Pata-Rât și donează patru tone de produse alimentare
Compania internațională Klarwin anunță astăzi, 22 aprilie, semnarea unui acord de colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.
În perioada decembrie 2020 - martie 2021, trei antreprenori din Transilvania au beneficiat de mentorat.
Klarwin este lider european în servicii de epurare a levigatului pe termen scurt, mediu și lung.
Topcar Transilvania prezintă marca CUPRA prin asocierea cu Simone Tempestini, cel mai bine cotat pilot român de curse, în competițiile internaționale.