Domeniu: Comunicate de presa Cluj

Compania internațională Klarwin continuă demersurile de creștere a calității vieții locuitorilor de la Pata-Rât și donează patru tone de produse alimentare
Compania internațională Klarwin anunță astăzi, 22 aprilie, semnarea unui acord de colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.
În perioada decembrie 2020 - martie 2021, trei antreprenori din Transilvania au beneficiat de mentorat.
Klarwin este lider european în servicii de epurare a levigatului pe termen scurt, mediu și lung.
Topcar Transilvania prezintă marca CUPRA prin asocierea cu Simone Tempestini, cel mai bine cotat pilot român de curse, în competițiile internaționale.
Viamso, retailer de materiale de constructii din Cluj, acorda cu 80% mai mult timp clientilor si procesului de vanzare in magazin, de cand foloseste solutia Sen
Ghidul este adresat administratorilor unităților de alimentație publica care înca nu le oferă clienților opțiunea de a comanda online.
Filiala din Cluj a furnizorului austriac Schuller Eh`klar a ales pachetul de softuri integrate ERP si BI, de la Senior Software, pentru un management eficient.
Compania clujeană Termo Express s-a implicat în mod direct în lupta împotriva COVID-19 și a donat spitalelor clujene din prima linie mânere antimicrobiene.