Domeniu: Comunicate de presa Turism, Transporturi

Pe 26 octombrie, Bozankaya Otomotiv a câștigat premiul ERCI (European Railway Clusters Initiative) la categoria „Best Large Enterprise” pentru inovația bateriei tramvaiului proiectat pentru Primăria Municipiului Timișoara
Tramvaiul Bozankaya este un pionier în industria mijloacelor de transport în comun, având o capacitate mare de transport al pasagerilor, consum redus de energie, zero emisii, un design modern și o autonomie mare a bateriei, de până la 70 de kilometri.
JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL OPTIMIZEAZĂ EXPERIENȚA OASPEȚILOR PRIN NOUL SISTEM MOBILE KEY
Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SELF INF SERV SRL
Swiso Rent A Car Bucuresti companie de inchirieri auto ofera masini de inchiriat incepand de la 6 euro pe zi, lanseaza astazi o noua platforma online.
Maldivele acumulează în mod constant noi înregistrări de vizitatori din România, țara noastră se află brusc printre primele cinci țări sosite.
Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin Măsura Granturi pentru capital de lucru
Industria turismului din intreaga lume se teme de un al doilea val al pandemiei COVID-19
Industria de servicii logistice este una dintre industriile care trebuie să fie cel mai adaptabile la condițiile economice, politice sau de orice altă natură.
Vacanta in Grecia dupa covid-19: temeri, asteptari si cum ne-a incantat ce am gasit la fata locului.