Domeniu: Comunicate de presa Turism, Transporturi

Descoperă și Înscrie-te pe Platforma WebDTC pentru o Experiență Unică de Turism Cultural! Bine ai venit pe Platforma WebDTC - Dezvoltarea Turismului Cultural! Accesează acum Platforma WebDTC aici: www.gorjcult.dornatismana.ro Bucură-te de o experiență captiva
În minivacanța de 1 iunie și Rusalii, lasă în urmă stresul urban și bucură-te de un weekend în mijlocul naturii alături de cei dragi!
Asociatia Clubul Sportiv Smart Atletic a implementat in perioada septembrie 2022-aprilie 2023, proiectul „Impreuna pentru Comana – strategie de dezvoltare prin consultare, dialog si branding local”.
ANA Hotels aduce o nouă eră a ospitalității de lux în România prin rebrandingul hotelului Athénée Palace în InterContinental Athénée Palace Bucharest.
Euro Team Gb Spedition, unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de marfuri din Romania, participa, in perioada 12 – 14 octombrie 2022, la Bucuresti, la Expozitia Internationala de Transport si Logistica – TransLogistica 2022.
Pe 26 octombrie, Bozankaya Otomotiv a câștigat premiul ERCI (European Railway Clusters Initiative) la categoria „Best Large Enterprise” pentru inovația bateriei tramvaiului proiectat pentru Primăria Municipiului Timișoara
Tramvaiul Bozankaya este un pionier în industria mijloacelor de transport în comun, având o capacitate mare de transport al pasagerilor, consum redus de energie, zero emisii, un design modern și o autonomie mare a bateriei, de până la 70 de kilometri.
JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL OPTIMIZEAZĂ EXPERIENȚA OASPEȚILOR PRIN NOUL SISTEM MOBILE KEY
Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SELF INF SERV SRL
Swiso Rent A Car Bucuresti companie de inchirieri auto ofera masini de inchiriat incepand de la 6 euro pe zi, lanseaza astazi o noua platforma online.