Domeniu: Comunicate de presa Turism, Transporturi

ANA Hotels aduce o nouă eră a ospitalității de lux în România prin rebrandingul hotelului Athénée Palace în InterContinental Athénée Palace Bucharest.
Euro Team Gb Spedition, unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de marfuri din Romania, participa, in perioada 12 – 14 octombrie 2022, la Bucuresti, la Expozitia Internationala de Transport si Logistica – TransLogistica 2022.
Pe 26 octombrie, Bozankaya Otomotiv a câștigat premiul ERCI (European Railway Clusters Initiative) la categoria „Best Large Enterprise” pentru inovația bateriei tramvaiului proiectat pentru Primăria Municipiului Timișoara
Tramvaiul Bozankaya este un pionier în industria mijloacelor de transport în comun, având o capacitate mare de transport al pasagerilor, consum redus de energie, zero emisii, un design modern și o autonomie mare a bateriei, de până la 70 de kilometri.
JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL OPTIMIZEAZĂ EXPERIENȚA OASPEȚILOR PRIN NOUL SISTEM MOBILE KEY
Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SELF INF SERV SRL
Swiso Rent A Car Bucuresti companie de inchirieri auto ofera masini de inchiriat incepand de la 6 euro pe zi, lanseaza astazi o noua platforma online.
Maldivele acumulează în mod constant noi înregistrări de vizitatori din România, țara noastră se află brusc printre primele cinci țări sosite.
Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin Măsura Granturi pentru capital de lucru
Industria turismului din intreaga lume se teme de un al doilea val al pandemiei COVID-19