-64% la serviciile de găzduire web de la Cyber Folks

thumbnail

Ți-ai propus să-ți deschizi un magazin online sau o pagină web de prezentare, un blog, un site de știri? Ei bine, acesta este semnul pe care l-ai așteptat! Cyber Folks vine în întâmpinarea dorințelor tale cu o super ofertă la serviciile de găzduire pe care le poți avea acum la cel mai mic preț de pe piață.

 

Ce reprezintă găzduirea web și de ce ai nevoie de ea?

 

La baza unui site web se regăsește un domeniu și serviciile de găzduire asociate. Existența lor este obligatorie dacă vrei cu adevărat să ai propriul tău magazin sau propria ta pagină web independentă care, la fel ca și în spațiul fizic, are nevoie de un suport sau de un spațiul de stocare pe un server pentru a putea funcționa. Analizând costurile deschiderii unei afaceri fizice cu cele online vei remarca diferențe semnificative. Dacă iei în considerare și oferta Cyber Folks, te vei putea bucura de găzduire lunară la cost avantajos.

 

Există 4 pachete din care poți alege în funcție de nevoi și de ceea ce-ți dorești să înființezi. Pentru a te bucura de primul tău site ai 2 pachete pentru începători, companii mici și bloggeri, ce pornesc de la 1.99 euro/lună, incluzând atât servicii de gazduire web, cât și domeniul.

 

Dacă decizi însă ca să-ți deschizi un magazin online sau o companie de prestigiu (acolo unde vei ajunge apelând la resursele potrivite și la consecvență), cea mai bună alegere sunt pachetele cyber_GO și cuber_FLY care vin cu o capacitate de stocare cuprinsă între 100-300 GB SSD, domenii și căsuță de email nelimitată și o reducere de preț între 64-67%.

 

De ce să optezi pentru serviciile Cyber Folks?

 

Alegerea serviciilor de găzduire web este o misiune importantă pentru că, în spatele oricărei pagini web de renume sau a unui site/ magazin, se află și o echipă gata să răspundă tuturor nevoilor și dorințelor tale ce pot apărea pe parcurs, după înființare.

 

Cyber Folks are o echipă de profesioniști în domeniu care nu doar că-ți pun la dispoziție o pagină web în circa 5 minute. Desigur, funcționarea paginii tale nu se oprește aici și vor mai fi multe lucruri de pus la punct, dar interfața prietenoasă utilizată îți permite rapid să treci la următorul pas și să faci personalizarea necesară astfel încât afacerea ta să înceapă să producă rezultate în cel mai scurt timp.

 

Totodată sistemul beneficiază de filtre antispam și scanare antivirus pentru o funcționare în deplină siguranță, de asistență acordată în maxim 5 minute (conform Net Promoter Score) în cazul în care ai nelămuriri sau nevoie de ajutor pentru a-ți creea un site profesionist, ca la final site-ul tău să fie mai ușor și mai rapid de indexat în motoarele de căutare și să-ți ofere vizibilitatea de care ai nevoie. Bineînțeles că poți opta și pentru migrarea gratuită la Cyber Folks dacă ai deja un site și nu ești mulțumit cu serviciile actuale de hosting.

 

Așadar, apelează chiar acum la servicii de găzduire web premium de la Cyber Folks! Vei descoperi prețuri avantajoase, asistență 24/7 și o mulțime de alte beneficii pentru a trece la un alt nivel cu ideea ta de business online.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de eCom:

Ți-ai propus să-ți deschizi un magazin online sau o pagină web de prezentare, un blog, un site de știri? Ei bine, acesta este semnul pe care l-ai așteptat! Cyber Folks...
PALATUL COPIILOR FOCȘANI, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului „UN SMART LAB PENTRU PALATUL COPIILOR FOCȘANI” / cod proiect F-PNRR-SmartLabs-2023-0578, proiect finanțat prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ...
Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” Municipiul Ploiești, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului „ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII SMART!” / cod proiect F-PNRR-SmartLabs-2023-1434, proiect finanțat prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI...
Echipa “Donează sânge, fii erou!” organizează o campanie națională de donare de sânge în 42 de Centre de Transfuzie Sanguină din țară.   Voluntarii din Cluj vor fi prezenți la...
Zilele Biz, maratonul care de 22 de ani dă tonul tendințelor în mediul de business, a concentrat pe durata unei săptămâni, între 20 -24 noiembrie, peste 90 de speakeri de...