Prima de carieră didactică – profesorii pot transforma educația prin integrarea tehnologiei la clasă / Acces la educație digitală de calitate și credite profesionale transferabile prin certificări ICDL dedicate cadrelor didactice

Cu prima de carieră didactică, aceștia pot acoperi costurile legate de pregătirea profesională.br / br /În plin proces inevitabil de digitalizare, profesorii din România au acces la educație digitală de calitate, prin programul internațional de certificare ICDL – The Digital Skills Standard. br /Mai mult, competențele asimilate prin certificatele internaționale ECDL / ICDL sunt recunoscute și echivalate în credite profesionale transferabile.br / br /Integrarea tehnologiei la clasă transformă modul în care elevii învață și profesorii predau, făcând școala mai accesibilă și captivantă. În contextul actual al învățământului, este critic ca elevii şi profesorii să îşi dezvolte abilităţi digitale solide.br / /ppEste evident că orice investiţie în tehnologie pentru şcoli poate fi eficientă doar dacă este dublată de programe relevante de dezvoltare a competenţelor digitale. Altfel, nu vom putea avea un proces real de transformare tehnologică.

DATE DE CONTACT

Nume: ICDL Romania
Functie: Marketing
Email: marketing@ecdl.ro
Telefon: 0213169922
Website: https://icdl.ro/

Cuvinte cheie:

prima cariera didactica, profesori, cadre didactice, ECDL, ICDL, The Digital Skills Standard, ECDL Romania, competente digitale, educatie digitala, scoala, pregatire profesionala

Alte Comunicate de presa de Irinuca Vaduva:

Campania EDUTECH - Modelează viitorul. Printează-l 3D! anunță până în iunie 2024 a șasea ediție a proiectului pentru meseriașii viitorului și concursul național de 3D printing & robotics, dedicat elevilor și profesorilor din România.
Într-o inițiativă de a transforma educația digitală și a asigura pregătirea adecvată a elevilor, profesorilor, funcționarilor publici și angajaílor din companii, ECDL Romania, liderul național în certificarea competențelor digitale, integrează tehnologii AI.
Educația de astăzi nu mai poate fi limitată la tradiționalele manuale și table cu cretă. După experiența foarte grea din pandemie, profesorii au acum o oportunitate excelentă de a-și dezvolta abilități IT, fără să fie afectați financiar.
Săptămâna trecută a marcat un moment semnificativ prin desfășurarea la București a Forumului Global OCDE privind Viitorul Educației și al Competențelor 2030, organizat în cooperare cu Ministerului Educației.
Cel mai mare eveniment global de programare creativă BEBRAS International Challenge este organizat anual de ECDL/ICDL în România. BEBRAS îşi propune să introducă elevii de toate vârstele în domeniul gândirii computaţionale şi să îi atragă spre Informatică.